Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

pytanie o symptomy

Autor: Miłosz • 18.12.2009 00:37 • 3 odpowiedzi

Miłosz

18.12.2009 00:37

Odpowiedz

Cześć!

Chociaż czuję się trochę głupio, to postanowiłem zadać Wam pytanie dotyczące objawów, jakie ostatnio się u mnie pojawiły:

1. Ból pod lewym obojczykiem, tępy, tak jakby jakiś ucisk był, bo zwiększa się przy poruszaniu karku, pleców.

2. Jakiś guzek na szyi po prawej stronie, jest od dłuższego czasu ale nie powiększa się. Niebolesny, szerokości gdzieś tak opuszki palca.

3. Niedawno wyskoczyło mi coś podobnego w miejscu między lewą nogą a brzuchem ale to bolało przy dotknięciu jakiś czas, a później znikło.

4. Silne zmęczenie, często śpię.

Poza tym ok, włączając niedawne wyniki badań krwi.
Wiek 25, cukrzyca.

Hmm... jeżeli ktoś z Was znajdzie chwilkę, to bardzo proszę, napiszcie, co o tym myślicie - jeżeli się da cokolwiek napisać, bo zdaję sobie sprawę, że opis bardzo lakoniczny.

Pozdrawiam ;-)
Miłosz

justa_z

18.12.2009 08:23

Odpowiedz

O 01:37, dnia 2009-12-18 Miłosz napisał(-a):

Cześć!

Chociaż czuję się trochę głupio, to postanowiłem zadać Wam pytanie dotyczące objawów, jakie ostatnio się u mnie pojawiły:

1. Ból pod lewym obojczykiem, tępy, tak jakby jakiś ucisk był, bo zwiększa się przy poruszaniu karku, pleców.

2. Jakiś guzek na szyi po prawej stronie, jest od dłuższego czasu ale nie powiększa się. Niebolesny, szerokości gdzieś tak opuszki palca.

3. Niedawno wyskoczyło mi coś podobnego w miejscu między lewą nogą a brzuchem ale to bolało przy dotknięciu jakiś czas, a później znikło.

4. Silne zmęczenie, często śpię.

Poza tym ok, włączając niedawne wyniki badań krwi.

Wiek 25, cukrzyca.

Hmm... jeżeli ktoś z Was znajdzie chwilkę, to bardzo proszę, napiszcie, co o tym myślicie - jeżeli się da cokolwiek napisać, bo zdaję sobie sprawę, że opis bardzo lakoniczny.

Pozdrawiam ;-)

Miłosz

warto wybrać się do onkologa jeśli masz obawy co do swego stanu zdrowia warto też zastanowić się czy twoje zmęczenie i potrzeba snu to nie skutki cukrzycy!! porozmawiaj o tym ze swym diabetologiem pozdrawiam i zdrowia życzę

asowa

18.12.2009 09:53

Odpowiedz

warto wybrać się do onkologa

Może najpierw do internisty?

Po co blokować miejsce u onkologa?

Z resztą wypowiedzi się zgadzam, zmęczenie może być od cukrzycy.

Miłosz

18.12.2009 11:49

Odpowiedz

warto wybrać się do onkologa

Jasne, najpierw pójdę do internisty - poza blokowaniem kolejki to by już raczej zakrawało na hipochondrię.

O cukrzycy w sumie nie myślałem, bo przecukrzeń raczej nie mam często, a od tego głównie jest senność...

Bardzo dziękuję za przeczytanie posta i szybką odpowiedź.

Poza tym przepraszam - wbiłem się do nie tego działu forum zdaje się...

Buźki!

Miłosz