mkozinka
07.12.2009 09:05
Mam pytanie do tych co chorowali i chorują. Czy byliście w stanie normalnie studiować podczas leczenia czy może braliście urlop? Czy da się pogodzić leczenie z nauką?
Autor: mkozinka • 07.12.2009 09:05 • 3 odpowiedzi
mkozinka
07.12.2009 09:05
Mam pytanie do tych co chorowali i chorują. Czy byliście w stanie normalnie studiować podczas leczenia czy może braliście urlop? Czy da się pogodzić leczenie z nauką?
olcia
07.12.2009 09:52
To zależy jak organizm reaguje na leczenie, ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że łatwo nie było, ale ja istarałam się normalnie funkcjonować uczyłąm sie bywały ciężkie dni ale przebywajac miedzy ludzmi jest latweij to pokonac. Pozdrawiam
carinka
08.12.2009 10:22
O 10:52, dnia 2009-12-07 Olcia napisał(-a):
To zależy jak organizm reaguje na leczenie, ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że łatwo nie było, ale ja istarałam się normalnie funkcjonować uczyłąm sie bywały ciężkie dni ale przebywajac miedzy ludzmi jest latweij to pokonac. Pozdrawiam
Ja studiowałam zaocznie. Nie brałam urlopu ale miałam 8 poprawek na koniec semstru bo egzaminy wypadały akurat tak że ja miałam dzień lub dwa po chemii. Niektórzy wykładowcy chonorowali zwolenia ze szpitala i wtedy miałam normalnie pierwsze terminy ale niestety nie wszyscy :(
Moniq
10.12.2009 22:14
ja studiowałam zaocznie i nie miałam żadnych problemów, czasami tylko gorzej się było skupić, ale sesje zaliczyłam w pierwszym terminie i nawet zapracowałam na stypendium naukowe. A po roku przeniosłam się na dzienne i tak już zostałam. Zresztą jak byłam na zaocznych to korzystałam z programu PFRONu STUDENT II i dostawałam pieniążki na czesne:)