Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Nic nie kumam

Autor: Ktosia • 23.11.2009 18:55 • 8 odpowiedzi

Ktosia

23.11.2009 18:55

Odpowiedz
Podpielam sie ostatnio do iunnego posta,bo niewiedzialam jak utworzyc nowy watek.Pisze drugi raz bo tamnen mi sie chyba nie zapisal.
Bylam na usg wezlow.Tyle tylko co uslyszalam to ze powiekszone ale wygladaja normalnie.Co dokladnie za dwa tygodnie sie dowiem jak dotra wyniki do mojego lekarza. Tak to tu dziala. Wiem ze sa max po centymetrze.Jeden byl w pakiecie z innym.Pokazalo duzo maluckich kolo tych wiekszych.Jeden wygladal jak czarna plamka,reszta jak wypelnione.Przy usg zmieniala obraz i robil sie kolorowy (niebieskie,niebiesko czerwono zolte) .Nie kumam nic,moze wiecie mniejwiecej cos jak to dobrze czy zle?Stresuje sie.
Nie rozumiem tylko dlaczego mnie bola po promilach (nie zawsze ale wiekszosc czasu).Czy bola po alkoholu tylko przy tych sprawach?
Prosze napiscie jak to u Was bylo i co myslicie?Pozdrawiam

baldi

23.11.2009 19:09

Odpowiedz

bylas na USG - zapewne dostalas do reki OPIS BADANIA. przepisz, zobaczymy :-)

ktosia

23.11.2009 19:40

Odpowiedz

O 20:09, dnia 2009-11-23 Baldi napisał(-a):

bylas na USG - zapewne dostalas do reki OPIS BADANIA. przepisz, zobaczymy :-)

Wlasnie nie dostalam.Tutaj gdzie jestem sl zdr inaczej troche dziala.Opis wysla w ciagu 2 tygodni do mojego fastlegge czyli pierwszego kontaktu.Dlatego opisalam jak to wygladalo i co wiem jak spytalam.Jeden byl polaczony z innym mniejszym.A te malutkie kolo wiekszego byly bardzo blisko.

agelee

24.11.2009 02:03

Odpowiedz

Mieszkasz w Skandynawii?:D

ktosia

24.11.2009 15:16

Odpowiedz

O 03:03, dnia 2009-11-24 agelee napisał(-a):

Mieszkasz w Skandynawii?:D

Tak.

agelee

24.11.2009 23:29

Odpowiedz
Poznałam po tym jak nazwałeś/nazwałaś lekarza:P Ja się uczę norweskiego i jestem zakochana w Skandynawii. Własnie lecę do Oslo w sobotę pierwszy raz w życiu!!!
A mieszkasz w Szwecji czy Norwegii?
Przepraszam, ze to zupełnie nie związane z tematem.
Tam chyba leczenie jest bardzo drogie w Skandynawii...

ktosia

25.11.2009 16:01

Odpowiedz

O 00:29, dnia 2009-11-25 agelee napisał(-a):

Poznałam po tym jak nazwałeś/nazwałaś lekarza:P Ja się uczę norweskiego i jestem zakochana w Skandynawii. Własnie lecę do Oslo w sobotę pierwszy raz w życiu!!!

A mieszkasz w Szwecji czy Norwegii?

Przepraszam, ze to zupełnie nie związane z tematem.

Tam chyba leczenie jest bardzo drogie w Skandynawii...

Ha ha ha mieszkam w Oslo.System sl adr maja dobry w porownaniu do Polski,ale i sa minusy he.A Oslo to najnudniejsze miasto na swiecie ;P

ktosia

26.11.2009 14:14

Odpowiedz
,,Zmianom najmniej podejrzanym o złośliwość o równomiernym
rozkładzie koloru zielonego, przydzielano kategorię 1, a
zmianom podejrzanym o charakter złośliwy o równomiernym
rozkładzie koloru niebieskiego przydzielono kategorię 5. Kategorie
pośrednie od 2 do 4 obejmują kolory żółte i czerwone.,,
Z ciekawosci poszukalam o tym usg z kolorami co jakos tam sie nazywa i wyczytalam ze niebieski to ZLE.No i panika ;D ?

agelee

29.11.2009 11:11

Odpowiedz
Jednak nie pojechałam do Oslo z pewnych przyczyn:(

Podasz mi do siebie maila albo gg?