Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: złe usg czy psychika nie tak? prosze o odp:(
Komentujesz wpis użytkownika
Ciekawy
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:45, dnia 2009-10-23 Ciekawy napisał(-a): > > O 19:02, dnia 2009-10-23 D..... napisał(-a): > > o kurcze.. > > naprawde mialas 2x niby dobre usg a sie okazalo ze to ziarnica? i to z tego co widze 2 stadium? a ile chodzilas zanim sie dowiedzialas ze to ta choroba z tymi (niby tylko Twoim zdaniem) powiekszonymi wezlami? > > znow sie zaczelam bac,uspokoilo mnie to usg ale kulki na szyi wciaz wyczuwam i sa tej samej wielkosci jesli nie ciut wieksze i nie bola nic a nic a jak przechyle lekko glowe to widac golym okiem;/ ale babka od usg powiedziala ze wezlow powiekszonych nie ma. juz nie wiem co myslec o tym. > > zupelnie przestala bym o tym myslec jakby nie to ze mnie potwornie wszystko swedzi plecy brzuch rece nawet twarz :O i to sie nasila wlasnie jak wyjde z kapieli;( wtedy sie bym mogla do krwi podrapac cala;( i to nie jest autosugestia bo potrafie byc w 10000% na czyms skupiona i nie myslec a mnie swedzi. > > > > aha te kulki na szyi ktore nie sa wg pani od usg powiekszonymi wezlami bolaly pare razy po alkoholu,jak powiedzialam to po usg spojrzala na mnie jak na idiotke i powiedziala (autentyczny cytat) 'to nie pic alkoholu do widzenia.' > > usg robilam w lux medzie (prywatni) w Poznaniu wiec wydaje mi sie z kolei ze tam musza miec dobrych lekarzy.. > Chłopie Tobie lekarz powiedział Że nie masz POWIĘKSZONYCH WĘZŁÓW - a Koleżance wyżej uspokajano mimo tego że jak sama napisała badano jej POWIĘKSZONE WĘZŁY. Widzisz różnicę :)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź