Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Witaminy z grupy B help!

Autor: ally • 08.10.2009 08:19 • 2 odpowiedzi

ally

08.10.2009 08:19

Odpowiedz

Nie wiem dlaczego ale od zakończenia leczenia funkcjonuje z przekonaniem że powinnam wystrzegać sie witamin z grupy B, gdzies usłyszałam , przeczytałam tyle ze tak na prawdę nie mam pojęcia czy to potwierdzone info ? Czy ktoś z was słyszał o związku zachorowan na chłoniaki i przyjmowaniu witamin z gr. B?

agnes

09.10.2009 12:39

Odpowiedz

O 10:19, dnia 2009-10-08 ally napisał(-a):

Nie wiem dlaczego ale od zakończenia leczenia funkcjonuje z przekonaniem że powinnam wystrzegać sie witamin z grupy B, gdzies usłyszałam , przeczytałam tyle ze tak na prawdę nie mam pojęcia czy to potwierdzone info ? Czy ktoś z was słyszał o związku zachorowan na chłoniaki i przyjmowaniu witamin z gr. B?

moja lekarz onkolog zabroniła mi przyjmować witamin z grupy B, co potwierdza Twoja przekonanie.

Pozdrawiam

madzia1

09.10.2009 17:22

Odpowiedz

O 10:19, dnia 2009-10-08 ally napisał(-a):

wątek dotyczący Vit. B był już poruszany z rok temu. To link do niego