Ziarnica.pl
← Wróć do działu Przeszczep
Przeszczep

przeszczep we Wroclawskim osrodku

Autor: marlena • 21.06.2005 18:26 • 10 odpowiedzi

marlena

21.06.2005 18:26

Odpowiedz
Witam Wszystkich!
Mam na imie Marlena, potrzebuje kontaktu z Kims, kto mial przeszczep we Wroclawiu. Moja mama czeka tam na przeszczep i chce porozmawiac z kims jak tam jest. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Ulka

22.06.2005 07:37

Odpowiedz

O 20:26, dnia 2005-06-21 marlena napisał(-a):

Witam Wszystkich!

Mam na imie Marlena, potrzebuje kontaktu z Kims, kto mial przeszczep we Wroclawiu. Moja mama czeka tam na przeszczep i chce porozmawiac z kims jak tam jest. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Witam

Wydaje mi się ze najlepiej porozmawiać z pacjentami którzy tam się leczą.Dlaczego szukasz tutaj, skoro tam jest tych ludzi bardzo dużo. Wystarczy zapytać pielęgniarkę lub lekarza o kontakt z kimś po przeszczepie. Oczywiście w razie problemów, jestem do dyzpozycji

Pozdrawiam

Ulka

marlena

25.06.2005 14:37

Odpowiedz

O 09:37, dnia 2005-06-22 Ulka napisał(-a):

Witam Wszystkich!

Witam

Wydaje mi się ze najlepiej porozmawiać z pacjentami którzy tam się leczą.Dlaczego szukasz tutaj, skoro tam jest tych ludzi bardzo dużo. Wystarczy zapytać pielęgniarkę lub lekarza o kontakt z kimś po przeszczepie. Oczywiście w razie problemów, jestem do dyzpozycji

Pozdrawiam

Ulka

Tak , masz racje, tak byloby najlatwiej, porozmawiac z kims na miejscu, ale ja nie jestem z Wroclawia a pielegniarka nie chce udzielic takich informacji. Szczerze mowiac do Wroclawia mam kilkaset km, dlatego szukam kogos ta droga, potrzebuje rozmowy z kims stamtad a przez internet byloby najlatwiej. Mam tak wiele pytan...

Pozdrawiam Cie Ulu bardzo serdecznie. Dzieki, ze sie odezwalas. :)

Joaśka Ż.

26.06.2005 22:04

Odpowiedz

Witam Wszystkich!

Napisz proszę, gdy już się czegoś dowiesz. My też przed przeszczepem - albo Kraków albo Wrocław. A jeżeli ja się czegoś dowiem - na pewno dam znać.

Pozdrowienia dla Ciebie i mamy

Joaśka

marlenaws

19.07.2005 10:42

Odpowiedz

Napisz proszę, gdy już się czegoś dowiesz. My też przed przeszczepem - albo Kraków albo Wrocław. A jeżeli ja się czegoś dowiem - na pewno dam znać.

Joaśka\

czesc Joasiu,

zdecydowaliscie juz Krakow czy Wroclaw?

Ja slyszalam duzo dobrego o Wroclawiu i Katowicach.

Pozdrawiam serdecznie, jak masz jakies wazne informacje, napisz prosze...

Joaśka Ż.

19.07.2005 20:58

Odpowiedz

O 12:42, dnia 2005-07-19 marlenaws napisał(-a):

Joaśka\

czesc Joasiu,

Witaj Marlena :)

My nie mamy wyboru - będziemy tam gdzie nas skierują - czyli Kraków na 90%. Znalazłam fajną stronkę stowarzyszenia dziającego przy tym ośrodku ale linka nie umiem wkleić...

POzdrawiam

marlena

20.07.2005 16:46

Odpowiedz

czesc Joasiu,

My nie mamy wyboru - będziemy tam gdzie nas skierują - czyli Kraków na 90%. Znalazłam fajną stronkę stowarzyszenia dziającego przy tym ośrodku ale linka nie umiem wkleić...

POzdrawiam

Joasiu

napisz prosze nazwe tego stowarzyszenia to ja ich znajde

pozdrawiam serdecznie

marlena

Monika

21.07.2005 07:55

Odpowiedz
Witajcie,
Podejrzewam, że chodzi o stowarzyszenie "Koliber".

Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia

Joaśka.Ż

21.07.2005 13:42

Odpowiedz

O 18:46, dnia 2005-07-20 marlena napisał(-a):

czesc Joasiu,

POzdrawiam

Joasiu

pozdrawiam serdecznie

marlena

Moje GG: 2527

Pozdrawiam - podeślę

GERY

21.07.2005 14:31

Odpowiedz

O 15:42, dnia 2005-07-21 Joaśka.Ż napisał(-a):

O 18:46, dnia 2005-07-20 marlena napisał(-a):

czesc Joasiu,

POzdrawiam

Joasiu

pozdrawiam serdecznie

marlena

Moje GG: 2527

Pozdrawiam - podeślę

Witam jeśli mogę się wtrącić to ja osobiście przeżyłem przeszczep szpiku w marcu tego roku w KATOWICACH i uważam ,że oddział przeszczepowy w tej klinice jest naprawde na świetnym poziomie. Jeśli miałbym wybierac to napewno Katowice.

marlena

26.07.2005 12:35

Odpowiedz

Witam jeśli mogę się wtrącić to ja osobiście przeżyłem przeszczep szpiku w marcu tego roku w KATOWICACH i uważam ,że oddział przeszczepowy w tej klinice jest naprawde na świetnym poziomie. Jeśli miałbym wybierac to napewno Katowice.

Witaj,

slyszalam duzo dobrego o Katowicach, ale nas zakwalifikowal Wroclaw, wiec nie mamy wyboru...

Szukalam kontaktu z kims po przeszczepie we Wroclawiu, ale niestety sie nikt nie odezwal : (

Chetnie porozmawialabym np.na gg z Toba o przeszczepie, mam wiele pytan...

Zycze duzo zdrowka. Trzymaj sie

Marlena