Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

Czy mam ziarnice

Autor: Jaro • 28.08.2009 11:19 • 5 odpowiedzi

Jaro

28.08.2009 11:19

Odpowiedz
Witam.

Mam coś pod żuchwą. Nie jest to widoczne gołym okiem ale jak sobie pomacam to wyczuwam.
To coś jest z lewej strony żuchwy. Dodatkowo oststnimi czasy zaceły mnie boleć lewe kończyny górna i dolna z tym że to ból przy wysiłku tak ajakby mięśnie.
Myślicie że to ziarnica czy raczej np reumatyzm?

krisspolonia

28.08.2009 11:36

Odpowiedz

O 13:19, dnia 2009-08-28 Jaro napisał(-a):

Witam.

Mam coś pod żuchwą. Nie jest to widoczne gołym okiem ale jak sobie pomacam to wyczuwam.

To coś jest z lewej strony żuchwy. Dodatkowo oststnimi czasy zaceły mnie boleć lewe kończyny górna i dolna z tym że to ból przy wysiłku tak ajakby mięśnie.

Pomocy Baldi!!!

Ciekawy

28.08.2009 12:57

Odpowiedz

O 13:19, dnia 2009-08-28 Jaro napisał(-a):

Witam.

Jaja se robisz no nie ?? :) ja myśle że to raczej kiła albo rzeżączka ale napewno nie ziarnica :)

genzos

29.08.2009 20:52

Odpowiedz
A skąd przypuszczenie, że to akurat może być ziarnica?

Jeśli się czujesz niedobrze, to idź do lekarza, na forum nikt ci nie udzieli takiej odpowiedzi.

Jaro

31.08.2009 21:38

Odpowiedz
Boje się że to może być to.
Generalnie czuje się dobrze ale czasem mam takie dni kiedy czuje się cholernie zmęczony.
Dodatkowo coś mi spływa po gardle i w zeszłym roku w październiku wykryłem sobie to zgrubienie pod żuchwą.
Czasem śwędzą mnie nogi ale to raczej od za ciasnych skarpetek - tak przypuszczam.
Generalnie byłem u rodzinnego zasugerował biopsje i wysłał mnie do laryngologa. Pierwszy stwierdził że jest oki. Drugiemu jak pokazałem to stwierdził że to pewnie od jakiejś choroby mi tak zostało i tytle.

baldi

31.08.2009 22:00

Odpowiedz

O 23:38, dnia 2009-08-31 Jaro napisał(-a):

Boje się że to może być to.

wezly podzuchwowe nie powinny byc kojarzone z ziarnica.

ot i panaceum na Twoja "chorobe" =)