Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

RTG płuc

Autor: Ania • 14.08.2009 10:44 • 4 odpowiedzi

Ania

14.08.2009 10:44

Odpowiedz

Witam Kiedyś tu już pisalam. Dwa razy ziarnica potem bialaczka następnie przeszczep.Teraz na Zdjeciu RTG wyszło zgrubienie opłucnych szczytowych zmiany swoiste wytwórcze nieliczne w szczytach. Czy ktoś mi powie co to może być. Nie mogę żyć w zawieszeniu i się denerwować czekajac na wizytę u lekarza. Chociaż mała podpowiedź.Dzięki pozdrawiam WALCZĄCYCH

Ania

14.08.2009 14:19

Odpowiedz

O 12:44, dnia 2009-08-14 Ania napisał(-a):

Witam Kiedyś tu już pisalam. Dwa razy ziarnica potem bialaczka następnie przeszczep.Teraz na Zdjeciu RTG wyszło zgrubienie opłucnych szczytowych zmiany swoiste wytwórcze nieliczne w szczytach. Czy ktoś mi powie co to może być. Nie mogę żyć w zawieszeniu i się denerwować czekajac na wizytę u lekarza. Chociaż mała podpowiedź.Dzięki pozdrawiam WALCZĄCYCH Przynajmniej powiedzcie na jakie forum napisać żeby dostać odpowiedź.PA

Ania

15.08.2009 11:37

Odpowiedz

Nikt naprawdę nie wie co to znaczy?

Ania

16.08.2009 20:49

Odpowiedz

No nic dzięki- przynajmniej za to że mnie administrator nie wyrzucił z forum bo przecież, to chyba nie to forum. Szkoda, że nikt mi nie odpisał.Jak się dowiem co to było to sama napiszę.Pa trzymajcie się ziarniaki-można z ZZ wiele przejść nawet białaczkę z wszystkiego da się wyjść jeśli taka jest Wola Boga. Trzeba jednak się czasem jeszcze pomęczyć z RTg haha. Mam nadzieję że to co wyszło w wyniku to nic strasznego. Trzymajcie kciuki. papatki

Magdusia

17.08.2009 11:32

Odpowiedz
Niestety nie wiem, co to znaczy i nie potrafię Ci pomóc. Nazewnicwo medyczne jest dla mnie często zbyt skomplikowaną sprawą.
Trzymam jednak za Ciebie kciuki. Udowodniłaś już nie raz, że tak łatwo się nie poddasz, więc i tym razem będzie dobrze :)