Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

wyniki z histopatologi

Autor: gonia27 • 06.08.2009 19:56 • 8 odpowiedzi

gonia27

06.08.2009 19:56

Odpowiedz

Mam wyniki z pobranego wezła.wezeł odczynowy ze stanem zapalnym tak mi powiedział lekarz i teraz mam do was pytanie jak juz wczesniej pisałam pobrali mi wezła z kości z obojczyka a powiekszony mam wezeł na tętnicy 16x12 mm i niby jestem spokojniejsza ,że to wezeł odczynowy ale czy napewno nic się nie dzieje w innych wezłach konkretnie chodzi mi o ten na tętnicy? Lekarz mowi ,że jak się coś dzieje,to w każdym wezle sa znaki jak uważacie?

madzia1

06.08.2009 20:18

Odpowiedz
A niby dlaczego tylko spokojniejsza? Śledzę od początku Twoje posty i nijak mi to do ZZ nie pasuje. Słuchaj tego co Ci powiedział lekarz, a jeśli masz sporo pieniędzy, a podejrzewam, że tak bo wydajesz je na zaś na jakieś bzdurne leki to idź prywatnie do onkologa i posłuchaj tego samego.

Już nie raz to pisałam i znów się powtórzę. Weź się w garść i nie stwarzaj sobie czegoś czego nie ma. Nie masz pojęcia jak wiele musieliśmy wytrzymać, jak bardzo musieliśmy się zaprzeć w sobie i walczyć. Ból fizyczny i psychiczny nie da się słowami opisać. Więc radzę Ci, byś w końcu zaczęła cieszyć się życiem i nie myślała o tym, że każdy najmniejszy, powiększony węzeł to ziarnica.
Ja wiecznie mam powiększone węzły - jak nie podżuchwowe to gdzieś wyżej. Poza tym od miesiąca swędzi mnie skóra - i co?! Mam myśleć, że to nawrót?! Gdybyśmy taki podchodzili wszyscy do sygnałów wysyłanych przez nasz organizm dawno już byśmy skończyli ze sobą bo psychika kompletnie by nam wysiadła.
Nie ufasz lekarzom, a sobie ufasz?

gonia27

07.08.2009 06:08

Odpowiedz

O 22:18, dnia 2009-08-06 Madzia1 napisał(-a):

A niby dlaczego tylko spokojniejsza? Śledzę od początku Twoje posty i nijak mi to do ZZ nie pasuje. Słuchaj tego co Ci powiedział lekarz, a jeśli masz sporo pieniędzy, a podejrzewam, że tak bo wydajesz je na zaś na jakieś bzdurne leki to idź prywatnie do onkologa i posłuchaj tego samego.

Już nie raz to pisałam i znów się powtórzę. Weź się w garść i nie stwarzaj sobie czegoś czego nie ma. Nie masz pojęcia jak wiele musieliśmy wytrzymać, jak bardzo musieliśmy się zaprzeć w sobie i walczyć. Ból fizyczny i psychiczny nie da się słowami opisać. Więc radzę Ci, byś w końcu zaczęła cieszyć się życiem i nie myślała o tym, że każdy najmniejszy, powiększony węzeł to ziarnica.

Ja wiecznie mam powiększone węzły - jak nie podżuchwowe to gdzieś wyżej. Poza tym od miesiąca swędzi mnie skóra - i co?! Mam myśleć, że to nawrót?! Gdybyśmy taki podchodzili wszyscy do sygnałów wysyłanych przez nasz organizm dawno już byśmy skończyli ze sobą bo psychika kompletnie by nam wysiadła.

Nie ufasz lekarzom, a sobie ufasz?

Chyba masz racje nie ufam ani sobie ani lekarza,dziekuje za takiego kopa był mi potrzebny,pieniedzy niestety nie mam jak każdy,tak jak piszesz wysiadła mi psycha,niestety wokoł dużo się dzieje i człowiek niestety jest za słaby,dziekuje Ci za postawienie mnie na nogi

madzia1

07.08.2009 08:39

Odpowiedz

O 08:08, dnia 2009-08-07 gonia27 napisał(-a):

Chyba masz racje nie ufam ani sobie ani lekarza,dziekuje za takiego kopa był mi potrzebny,pieniedzy niestety nie mam jak każdy,tak jak piszesz wysiadła mi psycha,niestety wokoł dużo się dzieje i człowiek niestety jest za słaby,dziekuje Ci za postawienie mnie na nogi

Nie ma za co :) cieszę się, że nie odebrałaś tego w odwrotny sposób. Czasem ludziom trzeba dawać kopa - nawet jeśli im się to nie podoba.

Anna

12.08.2009 15:10

Odpowiedz

O 21:56, dnia 2009-08-06 gonia27 napisał(-a):

Lekarz mowi ,że jak się coś dzieje,to w każdym wezle sa znaki jak uważacie?

Mojej córce wycięto dwa węzły nadobojczykowe. Jeden z nich był odczynowy a w drugim niestety znaleziono komórki ziarnicy.

gonia27

18.08.2009 13:48

Odpowiedz

O 17:10, dnia 2009-08-12 Anna napisał(-a):

Mojej córce wycięto dwa węzły nadobojczykowe. Jeden z nich był odczynowy a w drugim niestety znaleziono komórki ziarnicy.

bardzo mi przykro ale dobrze ,że sa tacy ludzi jak Ty chociaż człowiek wie co ma robić ja już mam dosyć czekania i sama nie wiem co robic tyle ,że ja nie mam powiekszone wezły nadoobojczykowe tylko szyjne

gonia27

18.08.2009 14:15

Odpowiedz

O 15:48, dnia 2009-08-18 gonia27 napisał(-a):

O 17:10, dnia 2009-08-12 Anna napisał(-a):

bardzo mi przykro ale dobrze ,że sa tacy ludzi jak Ty chociaż człowiek wie co ma robić ja już mam dosyć czekania i sama nie wiem co robic tyle ,że ja nie mam powiekszone wezły nadoobojczykowe tylko szyjne

Nie zapytałam o jedna rzecz a jak u was wygladały wyniki z krwi rozmaz ob i crp??

krisspolonia

18.08.2009 17:59

Odpowiedz

Nie zapytałam o jedna rzecz a jak u was wygladały wyniki z krwi rozmaz ob i crp??

Zapraszamy do skorzystania z wyszukiwarki na forum...

XNaY7PeI

23.11.2015 01:42

Odpowiedz

lo dicho ayer por antonio lzedema es una gran verdad el pueblo venezolano esta procupado por la salud del comandante,claro es el unico que tiene pueblo de verdad ,como nos quitan a un presidente que si a velado por la salud ,alimentacion,vivienda y educacion como lo ha hecho el comandante. ustedes tienen candidato,nosotros presidente pac2b4rato,hermanos venezolanos