Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

transfaktor plus

Autor: gonia27 • 05.08.2009 12:28 • 2 odpowiedzi

gonia27

05.08.2009 12:28

Odpowiedz
mam pytanie do formowiczow uzyaliscie takiego specyfiku jak transfaktor ponoc jest bardzo dobry w leczeniu bardzo ciezkich pryzpadkow ,zamowilam go mam miec jutro zobaczymy, a ja czekam na wyniki i schizuje juz.!
Baldi mam prosbe mozesz mi napisac czemu lekarz wzcial mi najmnejszego wezla a nie tego na tetnicy nie moge znajsc na forum nic na ten temat ,zastanawiam sie nad badaniem na mononukleoze, jakie badania sie robi i z czego.Biore antybiotyk moge zrobic badanie na LDH,bedzie wiarygodne

małgo

05.08.2009 14:01

Odpowiedz

O 14:28, dnia 2009-08-05 gonia27 napisał(-a):

mam pytanie do formowiczow uzyaliscie takiego specyfiku jak transfaktor ponoc jest bardzo dobry w leczeniu bardzo ciezkich pryzpadkow ,zamowilam go mam miec jutro zobaczymy, a ja czekam na wyniki i schizuje juz.!

Baldi mam prosbe mozesz mi napisac czemu lekarz wzcial mi najmnejszego wezla a nie tego na tetnicy nie moge znajsc na forum nic na ten temat ,zastanawiam sie nad badaniem na mononukleoze, jakie badania sie robi i z czego.Biore antybiotyk moge zrobic badanie na LDH,bedzie wiarygodne

Brałam specyfik kilka lat temu podczas leczenia , faktycznie wartości krwi miałam w tym czasie bardzo dobre nie było spadków jak to się często zdarza. Czy to jednak zasługa zasługa transfactor ? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia.

Myślę że można stosować go jako wspomagacz ale absolutnie nie można traktować jako panaceum.

sdfasdf

05.08.2009 14:46

Odpowiedz

Baldi mam prosbe mozesz mi napisac czemu lekarz wzcial mi najmnejszego wezla a nie tego na tetnicy [...]

prawdopodobnie lekarz nie chcial uszkodzic tetnicy.