marcind79
20.07.2009 22:22
Chciałbym Wam Wszystkim podziękować, zarówno za tą stronę, za pozytywne emocje jak i za to że potraficie żyć i walczyć o Swoje życie i "o zgrozo", zarażać chęcią walki innych chorych. Na tą stronę trafiłem "przypadkiem" kiedy szukalem powodów guza na szyi mojej 16 miesięcznej córki, jednak treści na niej przeczytane zapadną mi w pamięć na zawsze. Dość długo zastanawiałem się czy powinienem napisać coś na tym forum, jednak doszedłem do wniosku, że nawet gdybym (na co mam nadzieję) pozostał jedynie obserwatorem, Wasza Walka o Siebie w pelni warta jest podziwu i poklasku zwykle niedocenianiego przez ludzi nigdy nie spotykających się z tego typu chorobami.
Co prawda na tą chwilę (na szczęscie) diagnoza mojej Córki brzmi "torbiel boczna szyi" jednak nikogo z Waszego grona chyba nie muszę przekonywać, że niepokój pozostanie do momentu otrzymania wyników histopatologii.
Wracjając do tematu, nie potrafię opisać co czuję czytając wasze historie i opowieści, wiem natomiast jedno, słowo "podziw" nie oddaje tego co czuje. Życzę Wam wszystkim "Ziarniakom" (nie wiem czy wolno mi używać tego słowa) 100% REMISJI i spokojnej oraz długiej starości.
Pozdrawiam, podziwiam i życzę zdrowia... Jesteście niesamowici!
pozdrowionka
marcin