Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Porada

Autor: maaarta172 • 10.06.2009 10:09 • 3 odpowiedzi

maaarta172

10.06.2009 10:09

Odpowiedz

Witajcie. Mam do Was pytanie. Minaowicie od pewnego czasu mam bole glowy i zawroty. Powiedzcie mi czym to moze byc spowodowane. Jestem juz po leczeniu 8 miesiecy. Ciaze chyba moge wykluczyc chociaz ostatnio mialam maly incydent ale jak co miesiac mam okres. Powiedzcie mi czy majac okres mozna byc w ciazy bo doszly mnie takie sluchy. Dlatego troche sie obawiam. Glowa mnie boli, mam zawroty, czasami mi dretwieje reka. Nie wiem co robic.

agatazz

10.06.2009 10:15

Odpowiedz

witaj mam ten sam problem i nie jest to ciąża....po leczeniu 3 rok...i do tego bóle stawów czy kości sama nie wiem ...ale czuje nawrót!!!..strasznie się boję!!!..a bóle i zawroty moga być od kręgosłupa..pa..trzymaj się cieplutko

O 12:09, dnia 2009-06-10 maaarta172 napisał(-a):

Witajcie. Mam do Was pytanie. Minaowicie od pewnego czasu mam bole glowy i zawroty. Powiedzcie mi czym to moze byc spowodowane. Jestem juz po leczeniu 8 miesiecy. Ciaze chyba moge wykluczyc chociaz ostatnio mialam maly incydent ale jak co miesiac mam okres. Powiedzcie mi czy majac okres mozna byc w ciazy bo doszly mnie takie sluchy. Dlatego troche sie obawiam. Glowa mnie boli, mam zawroty, czasami mi dretwieje reka. Nie wiem co robic.

Kaśku

10.06.2009 10:52

Odpowiedz

Wprawdzie ja poki co nie mam podobnych objawów, ale z tego co pamiętam to po leczeniu (chemia czy radio) mogą one występować i wiązać się z problemami neurologicznymi lub kardiologicznymi, także pewnie warto byłoby sprawdzić te dwa obszary...po uprzednim wykluczeniu ciąży, bo odpowiedź na Twoje pytanie brzmi TAK, można być w ciąży i dostać okresu....

Pozdrowionka,

Kasia

maaarta172

10.06.2009 20:20

Odpowiedz
do agatazz
sluchaj i co nie bylas z tym u jakiegos lekarza, nie badalas sie?