Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

proszę o radę

Autor: lena_87 • 07.06.2009 10:08 • 2 odpowiedzi

lena_87

07.06.2009 10:08

Odpowiedz
witam. bardzo prosiłabym o radę, czy to może być ziarnica? od grubo ponad pół roku mam bóle brzucha, zdarza się stan podgorączkowy,jestem ciągle zmęczona, na usg wyszła też powiększona śledziona. przez ten czas lekarze odsyłali mnie jeden do drugiego, przez jakiś czas byłam leczona przez ginekologa, który zdiagnozował torbiele na jajnikach i byłam przekonana że boli mnie właśnie jajnik. podczas ostatniej wizyty u innego lekarze okazało się, że to nie jajnik, a powiększone węzły chłonne w pachwinie, (dokładnie tam, gdzie mnie boli), które ja od dawna wyczuwałam, ale to zbagatelizowałam. Lekarz zlecił morfologię, rentgen płuc, wizytę u chirurga i tomografię komputerową. Na razie zrobiłam morfologię, nie byłam u lekarza z wynikami ale tu gdzie podane są normy wynik jest ok. proszę o ocenę, czy to może być ziarnica? dodam, że rok temu miałam powiększony i bolący węzeł chłonny pod pachą, jednak po antybiotyku zeszło.
proszę o radę, nie wiem co powinnam zrobić..

gabi18

07.06.2009 12:50

Odpowiedz

moim zdaniem powinnas poczekac na wyniki badan z tomografi, pozniej bedzie mozna ruszyc z nim dalej:) wiec na razie nie martw sie na zapas.

lena_87

08.06.2009 17:40

Odpowiedz

O 14:50, dnia 2009-06-07 Gabi18 napisał(-a):

moim zdaniem powinnas poczekac na wyniki badan z tomografi, pozniej bedzie mozna ruszyc z nim dalej:) wiec na razie nie martw sie na zapas.

dziękuję serdecznie za odpowiedź. rzeczywiście rozsądniej będzie poczekać na wyniki zamiast się zamartwiać.

pozdrawiam serdecznie