Ziarnica.pl
← Wróć do działu Przeszczep
Przeszczep

przeszczep we Wroclawiu

Autor: marlena • 21.06.2005 18:19 • 4 odpowiedzi

marlena

21.06.2005 18:19

Odpowiedz

witajcie! moja mama czeka na przeszczep, szukam kontaktu z ludzmi po przeszczepie we Wroclawiu. Jezeli ktos wie jak tam jest, prosze o kontakt. Wszystkim zycze bardzo duzo zdrowia i sciskam Was wszystkich mocno!!!

aniak

29.01.2006 17:33

Odpowiedz

O 20:19, dnia 2005-06-21 marlena napisał(-a):

witajcie! moja mama czeka na przeszczep, szukam kontaktu z ludzmi po przeszczepie we Wroclawiu. Jezeli ktos wie jak tam jest, prosze o kontakt. Wszystkim zycze bardzo duzo zdrowia i sciskam Was wszystkich mocno!

Jestem po przeszczepie, ktory odbyl sie we Wroclawiu. 6 lutego mina 2 miesiace.Jesli moge wyrazic swoja opinie to polecam, bardzo dobry osrodek i napewno dobrze zajma sie tam Twoja mama! Pozdrawiam

marlenaws

30.01.2006 10:43

Odpowiedz

Jestem po przeszczepie, ktory odbyl sie we Wroclawiu. 6 lutego mina 2 miesiace.Jesli moge wyrazic swoja opinie to polecam, bardzo dobry osrodek i napewno dobrze zajma sie tam Twoja mama! Pozdrawiam

dziekuje ze sie odezwalas

jak sie czujesz, jestes zapewne juz od dawna w domku?

sciskam mocno

moj nr GG 7541893, gdybys miala ochote porozmawiac:)

marlena

aniak

30.01.2006 13:41

Odpowiedz

O 11:43, dnia 2006-01-30 marlenaws napisał(-a):

dziekuje ze sie odezwalas

jak sie czujesz, jestes zapewne juz od dawna w domku?

sciskam mocno

moj nr GG 7541893, gdybys miala ochote porozmawiac:)

marlena

Czuje sie jak nowo narodzona. Milo jest znow powrocic do normalnego zycia. Jestem pewna ze Twoja mama tez juz wkrotce pozna tego uroki!.Jesli masz jakies pytania moj nr GG to 6800191. Glowa do gory , wszystko bedzie dobrze!

Barca

22.02.2006 13:27

Odpowiedz

O 20:19, dnia 2005-06-21 marlena napisał(-a):

witajcie! moja mama czeka na przeszczep, szukam kontaktu z ludzmi po przeszczepie we Wroclawiu. Jezeli ktos wie jak tam jest, prosze o kontakt. Wszystkim zycze bardzo duzo zdrowia i sciskam Was wszystkich mocno!!!

jestem 7 miesiac po przeszczepie we wroclawiu i moge powiedziec ze opieka tam nad pacjentem jest wspaniala warunki bardzo dobre i znakomici specjalisci!! glowa do gory wszystko bedzie ok!! naprawde warto tam trafic przeszczep to nic przyjemnego ale to szansa na nowe zycie!! powodzenia zycze mamie i nie martw sie bedzie dobrze!! mama bedzie zdrowa!! pozdro