Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Dziwne objawy

Autor: Wasyl • 01.04.2009 17:49 • 1 odpowiedzi

Wasyl

01.04.2009 17:49

Odpowiedz
Witam od 6 miesięcy mam powiększone coś pod żuchwą.
Podobno jest to ślinianka tak mi powiedział lekaż który robił mi USG. Węzłów szyjnych nie wykryto tak napisał.
Ale ja się niepokoję czasem czuje się taki jakby zmulony jak by chciało mi się spać czasami się nocą pocę ale zanim poznałem swoją żonę pociłem się częściej i miewam tak już od wielu lat. Pewnie to pozostałość nerwicy.
Dodatkowo mam wysuszoną śluzówke gardła i leci mi coś po gardle czy to może być ziarnica? Jak wygląda to zmęczenie przy ziarnicy?

maaarta17

01.04.2009 20:11

Odpowiedz

Witaj. Ja tez mialam powiekszony cos pod zuchwa. To juz mi wyskoczylo po zakonczeniu chemii. Nie chodzilam z tym do lekarza. Znajomi mowili ze to slinianki sa podraznione. Mi samo zeszlo.Nie wiem jak jest w Twoim przypadku. Z tym zmeczeniem przy ziarnicy to jest roznie. Kazda osoba ma inaczej. Ja generalnie jestem juz po leczeniu teraz jestem pod stala kontrola no ale jesli chodzi o sprawnosc fizyczna to nie jest tak dobrze. Szybko sie mecze jesli co kolwiek robie. Moge duzo spac i generalnie duzo odpoczywam, Jednym slowem wyleguje sie :)