Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

jak to jest z zz i co ze swedzeniem

Autor: przerazona85 • 24.03.2009 23:36 • 1 odpowiedzi

przerazona85

24.03.2009 23:36

Odpowiedz
Czesc!
Mam pytanie bo moze ktos tu mi w koncu odpowie!
Swego czasu mialam wieczne anginy i infekcje gardla...
Teraz pomimo,ze te infekcje wiecznie nawracaja nic mi nie jest. Oprocz - lekko powiekszonych wezlow szyjnych - nie wiem czy po infekcji czy nie, malenkie gabczaste kuleczki.
Zeby bylo smieszniej nosze aparat ortodontyczny na stale a co sie z tym wiaze niektorych ubytkow w zebach po prostu w tym przypadku zrobic nie mozna. Jak zaczelam nosic aparat zaowazylam kuleczki pod zuchwa, czasem pobolewaja, sa twarde, alkoholu nie pije, wiec nie wiem jak byloby po nim.
Dokopalam sie do ziarnicy przez przypadek i sie przestraszylam!
Ostatnio swedza mnie nogi - nie wiem czy to jeden z objawow???
Ale tylko nogi i nie caly czas.

Mialam robione tylko badanie krwi, doktor stwierdzila lekka leukocytoze i nic poza tym.
Jak sie zapytalam o zz to sprawdzila mi wezly i powiedziala ze sa ok.

To skad te kulki pod zuchwa? Swedzenie nog? Jestem przerazona bo mam wrazenie,ze kazdy mnie olewa:( Pomocy

kafe

25.03.2009 07:22

Odpowiedz

O 00:36, dnia 2009-03-25 Przerazona85 napisał(-a):

Czesc!

Mam pytanie bo moze ktos tu mi w koncu odpowie!

Swego czasu mialam wieczne anginy i infekcje gardla...

Teraz pomimo,ze te infekcje wiecznie nawracaja nic mi nie jest. Oprocz - lekko powiekszonych wezlow szyjnych - nie wiem czy po infekcji czy nie, malenkie gabczaste kuleczki.

Zeby bylo smieszniej nosze aparat ortodontyczny na stale a co sie z tym wiaze niektorych ubytkow w zebach po prostu w tym przypadku zrobic nie mozna. Jak zaczelam nosic aparat zaowazylam kuleczki pod zuchwa, czasem pobolewaja, sa twarde, alkoholu nie pije, wiec nie wiem jak byloby po nim.

Dokopalam sie do ziarnicy przez przypadek i sie przestraszylam!

Ostatnio swedza mnie nogi - nie wiem czy to jeden z objawow???

Ale tylko nogi i nie caly czas.

Mialam robione tylko badanie krwi, doktor stwierdzila lekka leukocytoze i nic poza tym.

Jak sie zapytalam o zz to sprawdzila mi wezly i powiedziala ze sa ok.

To skad te kulki pod zuchwa? Swedzenie nog? Jestem przerazona bo mam wrazenie,ze kazdy mnie olewa:( Pomocy

naprawdę się niepokoisz to zrób choć usg a najlepiej biopsję węzła - tylko badanie węzła rozstrzyga problem

samo swędzenie nic nie znaczy