Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Czy to zarnica ?

Autor: maniek89 • 25.02.2009 18:34 • 2 odpowiedzi

maniek89

25.02.2009 18:34

Odpowiedz
Wiatam

Mam taki problem bo od dwóch lat mam powiększony węzeł chłonny po prawej stronie pod żuchwą. Rok temu na badaniu krwi OB było 4. Byłem u Laryngologa to powiedział że to może być od zęba bo mam bardzo zniszczonego ( w sumie to jest ich aż 4 po prawej stronie a jeden z nich to kanałowe zaczęte ale nie skończone ) Co o tym sądzicie ??

baldi

25.02.2009 18:58

Odpowiedz
1. to od zeba.
2. to nie od zeba.

obstawiam 1, ale fajnie gdybys zrobil sobie USG.

adziunia

27.02.2009 11:20

Odpowiedz
witam mam 19 lat jestem w ciąży ,martwię się powiększoną tarczycą i powiększonymi węzłami chłonnymi na szyi (dwa po lewej stronie, po prawej jeden i pod żuchwą z lewej strony jeden) ponadto zauważyłam ze mam powiekszony wezeł pod pachą z lewej strony czasem nawet nie moge go wyczuć na poczatku mnie bolał ale teraz nie :( nie mam gorączki ani swedzenia nie chudne dobrze sie czuje ale miesiac temu morfologia mi sie pogorszyła mam zad uzo neutrocytów bo az 76% a limfocytów troche za malo 18.4% lekarze mnie olewają mówia ze mam sie cieszyc ze bede mama a nie wymyslala sobie chorób ale te na szyi ostatnio podczas grypy powiekszyly mi sie daja sie przesuwac> Mam pytanie do Was czy wam tez powiekszyła sie tarczyca wraz z węzłami i czy wy mogliscie je przesuwac

prosze o odpowiedz bo strasznie sie martwie prywatne usg szyi mam w środę