Ziarnica.pl
← Wróć do działu Radioterapia
Radioterapia

!!! Prosze o pomoc !!!

Autor: olunia • 06.02.2009 18:46 • 2 odpowiedzi

olunia

06.02.2009 18:46

Odpowiedz
Witam wszystkich :)
Mam pytanie odnośnie mojego stanu zdrowia, ponieważ występuje u mnie objawy takie jak:
- nocne pocenie się ( ale także w dzień )
- swędzenie skóry
- bóle kości
- osłabienie organizmu
-> i teraz chyba najważniejsze ok. miesiąc temu pod uchem wyczułam twardy "guzek" wielkości hm.. małego groszku..
i od ok. 2 tyg bolą mnie węzły, może nie ciągle ale często

Ogólnie to jak byłam z 4 lata temu u pani doktor powiedziała mi że mam zdolność do powiększania się węzłów ( które są bolesne) gdy jestem chora.. Lecz teraz nie wydaje mi się abym była chora. Powiedziałam o tym rodzicom ale oni to bagatelizują ponieważ często bywam chora i twierdzą że to jest normalne skoro mam tendencje do powiększania się węzłów chłonnych..

I mam pytanie czy ktoś miał takie objawy jak ja i co mi by radził??

baldi

06.02.2009 19:31

Odpowiedz

idz do lekarza, moze Cie skieruje na USG tego "guzka".

kasiula31

07.02.2009 17:47

Odpowiedz

O 19:46, dnia 2009-02-06 Olunia napisał(-a):

Witam wszystkich :)

Mam pytanie odnośnie mojego stanu zdrowia, ponieważ występuje u mnie objawy takie jak:

- nocne pocenie się ( ale także w dzień )

- swędzenie skóry

- bóle kości

- osłabienie organizmu

-> i teraz chyba najważniejsze ok. miesiąc temu pod uchem wyczułam twardy "guzek" wielkości hm.. małego groszku..

i od ok. 2 tyg bolą mnie węzły, może nie ciągle ale często

Ogólnie to jak byłam z 4 lata temu u pani doktor powiedziała mi że mam zdolność do powiększania się węzłów ( które są bolesne) gdy jestem chora.. Lecz teraz nie wydaje mi się abym była chora. Powiedziałam o tym rodzicom ale oni to bagatelizują ponieważ często bywam chora i twierdzą że to jest normalne skoro mam tendencje do powiększania się węzłów chłonnych..

I mam pytanie czy ktoś miał takie objawy jak ja i co mi by radził??