Witam Wszystkich,
Mam pytanie : Jak długo utrzymywało się u Was swędzenie skóry (jeżeli oczywiście mieliście je jako jeden z objawów wcześniejszych)? Mój mąż jest już po 6 wlewach i ciągle uskarża się na świąd (szczególnie wieczorami). Może dodam że zdiagnozowano go ok. listopada , III B MC i ma zaplanowanych osiem serii ABVD. Jeszcze nie minęła połowa wlewów więc jako takiej kontroli czy chemia „działa prawidłowo” nie było.
Dzięki za odpowiedź
niewiem czy moja rada sie przyda ale warto by sprawdzic moj maz niemial objawu swedzenia tez ma 3 B jest juz po nawrocie i w styczniu minol rok od przeszczepu i po przeszczepie mial przez 3 miesiace taki swad skory ze szlo oszalec zaden lekarz nie mogl nam pomoc odsylali jeden do drugiego wreszcie dermatolog wpadl na to ze to sprawy z nerwami po wzieciu lekow na wyciszenie przestalo calkowicie swedzic takze mogli byscie to sprawdzic bo przy leczeniu wiadomo jakie sa nerwy strach i obawy to sie gromadzi pod skora i szaleje zaznaczam ze niemial zadnych wypryskow ,niczego tylko swad zycze powodzenia