Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Pytane jakich tu setki

Autor: GTS • 23.01.2009 23:24 • 2 odpowiedzi

GTS

23.01.2009 23:24

Odpowiedz
Witam

Od pewnego czasu czytam sobie stronke - cóż mnie do niej sprowadziło - otóż zaczynając od początku to : mam delikatnie powiedziawszy zęby w kiepskim stanie (panicznie boje się dentysty) - do tego stopnia że przy jednym z nich na żuchwie mam chyba torbiel (mały twardy guzek) ale jak się domyślacie google sprowadziło mnie najpierw do "węzłów chłonnych" a potem już droga bliska do ziarnica.pl :) Otóż oprócz tego i mam WRAŻENIE że po alkoholu boli mnie bark okolice obojczyka i szyja (być może to okropny stres który to powoduje a także to że ręce mi się potrafią trząść )... Dodam iż jestem bardzo podatnym hipochondrykiem - bo nie dalej jak dwa lata temu "uroiłem" sobie HIV .... po 4 testach mi odeszło. Robiłem badanie krwi - OB-1 WBC 13,8 - Za dużo - ale wyczytałem że to może być stres lub moje nieszczęsne uzębienie. Żadnych powiekszonych wezłów nie wyczuwam , nie pocę się zbytnio - Piszę gdyż czuję że znowu spadam w przepaść swoich być może Fobii być może nie ... ale ilość stresu jaka mi towarzyszy jest przeogromna

baldi

23.01.2009 23:31

Odpowiedz
coz Ci mozna napisac :-)

takich szczerych osob jest tu niewiele, w sensie chorej glowy :) nie szukaj u siebie ziarnicy. znajdz kogos, kto Cie przykuje do fotela dentystycznego, by lekarz zrobil z Twoim uzebieniem porzadek.

trzymaj sie dzielnie!

GTS

23.01.2009 23:43

Odpowiedz

O 00:31, dnia 2009-01-24 Baldi napisał(-a):

coz Ci mozna napisac :-)

takich szczerych osob jest tu niewiele, w sensie chorej glowy :) nie szukaj u siebie ziarnicy. znajdz kogos, kto Cie przykuje do fotela dentystycznego, by lekarz zrobil z Twoim uzebieniem porzadek.

trzymaj sie dzielnie!

Baldi - czytam Twoje wypowiedzi na forum - a także na GL. Liczyłem ze odpiszesz :) Wiesz ja sobie zdaje sprawę ze swojej "ułomności" psychicznej ;) Ale te napiecia mięśni w okolicach obojczyka barku szyi - spowodowały ze ... zresztą co ja będę pisał .... ujme to tak - normalnie przy szczepionce mdleje a sam SAM !! bez przymusu poszedłem na badanie krwi :) Nie wspomniałem że szyje i obojczyk "macam" 154 razy dziennie - od samego dotykania i uciskania juz mam boleści. Nie wiem co jest gorsze ale uwierzcie że psychicznie dopatrywanie się choroby może być nawet bardziej uciążliwe niż sama choroba.

PS. Ja się łatwo nie poddam i bede jeszcze pisał :)