Witam wszystkich bardzo serdecznie , korzystając z okazji życze wszystkim chorującym i zdrowym wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia , wiary i wytrwałości , niech te święta będą jak najbardziej nudne, niech niz złego sie nie dzieje, a nowy rok niech będzie lepszy od mijającego....
U nas ok, Darek już 15 miesięcy po przeszczepie ..pozdrawiam Stasia
także życzę WAM wszyściutkim zdrówka i uśmiechu na każdy dzień :) 3majcie się mocno !!!
Żeby karp był doskonały
i pierogi smakowały.
Dużo szczęścia i radości,
w tym dniu samych pomyślności.
Prezentów i humoru dobrego,
wszystkiego najlepszego!
trzymajcie sie ziarniaczki :)
Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.... :)
Trzymajcie się ciepło ziarenka :)
Również życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a wcześniej - wspaniałych i dobrych Świąt Bożego Narodzenia.
Stasiu, bardzo dziękuję Ci za wsparcie, jakiego udzieliłaś mi w trudnych chwilach, które przeżywałam w związku z leczeniem mojego męża. Teraz jest lepiej - czekamy na wyniki po chemio i radioterapii.
Dorota
skorzystam i ja i wkleję tu swoje życzonka dla Was kochane Ziarniaczki :))) wytrwałości, cierpliwości i wiary tym, którzy się leczą (zwłaszcza dla Uli i Tereski), zdrowia tym, którzy już ozdrowieli i wszystkim zaglądającym tu, i oby jak najmniej nowych zachorowań :))) szczególne uściski dla Kordiana :))) udało mu się :))), wiecie?!?
W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi,
niech Wam jak najlepiej w życiu się powodzi,
zaś w Nowym Roku o każdej godzinie,
niechaj nic co dobre Was w życiu nie minie!
Zdrowych, radosnych, białych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności i spełnienia marzeń w Nowym Roku!!!!!
Ziarniczki Kochane:)
zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia .....itd, bo reszta jest nieważna:)
całujemy Was mocno
spokojnych i rodzinnych Świąt
dorota i tomek
Spokojnych swiąt i dobrego nowego roku..
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką!-
Pod świerczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia:)
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
;)
Życzenia dobrych ocen dla uczniów
,spełnienia marzeń wszystkim marzycielom,
szczęścia w miłości wszystkim zakochanym...
i tym samotnym też,zdrowia wszystkim chorym,
szczęścia zmartwionym,a dla wszystkich-przyjaźni,
radości magicznych świąt i wszystkiego co tylko pragną ludzie... ;)
Kochani!Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam duuużo duuużo zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka ;) A jak ono jest to reszta się ułoży :>
Wesołych...;) Życzy Binka;D