Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

guzik w okolicy zuchwy

Autor: maaarta172 • 04.11.2008 19:44 • 2 odpowiedzi

maaarta172

04.11.2008 19:44

Odpowiedz

Sluchajcie mam do Was takie pytanie. Mianowicie jestem po kursie chemioterapi ABVD * 6 i po radioterapii. Ostatnio zauwazylam na swojej zuchwie nie daleko brody maly guzik po lewej stronie twarzy tego nie mam tylko po prawej powiedzcie mi czym to moze byc spowodowane czuje go jak go dotykam i troszkie mnie to boli przy dotykaniu. Czy to moze byc spowodowane jakimis ubytkami w zebach czy co no nie wiem co mam zrobic dopiero kolejna wizyte u onkologa bede miala w grudniu czy mam z tym cos robic pojsc do lekarza czy co , poradzcie .

moniq

04.11.2008 23:17

Odpowiedz

O 20:44, dnia 2008-11-04 maaarta172 napisał(-a):

Sluchajcie mam do Was takie pytanie. Mianowicie jestem po kursie chemioterapi ABVD * 6 i po radioterapii. Ostatnio zauwazylam na swojej zuchwie nie daleko brody maly guzik po lewej stronie twarzy tego nie mam tylko po prawej powiedzcie mi czym to moze byc spowodowane czuje go jak go dotykam i troszkie mnie to boli przy dotykaniu. Czy to moze byc spowodowane jakimis ubytkami w zebach czy co no nie wiem co mam zrobic dopiero kolejna wizyte u onkologa bede miala w grudniu czy mam z tym cos robic pojsc do lekarza czy co , poradzcie .

czesc

ja tez tak mam tylko ze po prawej stronie, mialam juz badanie kontrolne i okazalo sie ze to migdalek a kilka dni pozniej zachorowalam na gardlo. Ostatnio znow sie pojawil i dzis rano znow obudzilam sie z chorym gardlem. Lekarz mi powiedzial ze nie mam sie czym martwic, ze to nie sa wezly. Pamietam jak sama panikowalam jak znalazlam ten guzek, wiec nie martw sie, a dla swietego spokoju mozesz zrobic usg wezlow szyjnych. Pozdrawiam

maaarta172

05.11.2008 11:29

Odpowiedz

Dziekuje Ci bardzi troche mnie uspokoilas :)