Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Problemy z diagnozą zz a stan coraz poważniejszy
Komentujesz wpis użytkownika
synek
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:37, dnia 2008-10-29 synek napisał(-a): > > gdzie się leczycie bo z tych Twoich opowieści to cos mi sie nie podoba, może MUSICIE zmienić ośrodek????? > Mój tata dalej jest na chirurgii. Dzisiaj upłynął już trzeci z wyznaczonych przez lekarzy terminOó otrzymania wyników z pobranych wezłów chłonnych. Powaliła nas wiadomość, że mimo wcześniejszych obietnic znowu go nie bedzie. Podobno profesorek który miał go wykonać gdzieś wyjechał. Tak mnie poniosło że postanowiłam (tak naprawdę mam na imię Justyna) sama pójsć na patomorfologię i poszukac tam jakiejś pomocy. Okazało się, że do tej pory tych próbek nikt nie tknął, a termin wpływu próbek to 27 (jakim cudem skoro węzły i płyn z płuc był pobrany w zeszłym tygodniu) jutro znowy tam idę i nie odposzczę.Onkolog, który dzisiaj miał przyjść na konsultację niestety mimo wczesniejszych zapewnień nie pojawił się wcale. Jutro ma przyjść inna w zastępstwie, jak będzie trudno powiedzieć. Bardzo się boimy, osłabienie postepuje strasznie, goraczka bardzo trudna do zbicia, problemy z mówieniem, oddychaniem. Co robić?????????
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź