Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

wiodący ośrodek leczenia ZZ

Autor: wiech • 12.10.2008 22:07 • 4 odpowiedzi

wiech

12.10.2008 22:07

Odpowiedz
Witam wszystkich Forumowiczów ...
Dziś postanowiłem dołączyć ... od miesiaca jestem w trakcie diagnozowania ... miałem biopsję (wynik niepomyślny podejrzenie ZZ) w piatek 10-go pobrano mi węzeł chłonny do badania histopatologicznego, za kilka dni będzie wynik ... Prawdopodobnie będę potrzebował leczenia ... a w związku z tym mam pytanie

ewelka

13.10.2008 08:52

Odpowiedz

O 00:07, dnia 2008-10-13 Wiech napisał(-a):

od miesiaca jestem w trakcie diagnozowania ... miałem biopsję (wynik niepomyślny podejrzenie ZZ) w piatek 10-go pobrano mi węzeł chłonny do badania histopatologicznego, za kilka dni będzie wynik ... Prawdopodobnie będę potrzebował leczenia ...

nie mów hop, po co sie martwić na zapas:) ja sobie co dzień powtarzam: a może jednak NIE :-), choć za chwile wracam do realu..

który z ośrodków Waszym zdaniem jest wiodącym w leczeniu ZZ?.

kazdy napewno poleci ten w którym sie leczył, choć nie wszyscy są zadowoleni ze świadczonej opieki.

A może ktoś powie mi jak do takiego najleprzego ośrodka można sie dostać ...?

leczenie możesz zaplanowac w kazdym szpitalu onkologicznym, to zalezy od Ciebie. Wystarczy umówić się na wizytę do lekarza pierwszorazowego, a on już pokieruje dalej co trzeba robić, gdzie iść, żeby rozpocząć leczenie, porobić dodatkowe badania itp

raz jeszcze wszystkich pozdrawiam .... Trzymcie się Kochane Ziarenka

wiech

13.10.2008 18:27

Odpowiedz

O 10:52, dnia 2008-10-13 Ewelka napisał(-a):

O 00:07, dnia 2008-10-13 Wiech napisał(-a):

od miesiaca jestem w trakcie diagnozowania ... miałem biopsję (wynik niepomyślny podejrzenie ZZ) w piatek 10-go pobrano mi węzeł chłonny do badania histopatologicznego, za kilka dni będzie wynik ... Prawdopodobnie będę potrzebował leczenia ...

nie mów hop, po co sie martwić na zapas:) ja sobie co dzień powtarzam: a może jednak NIE :-), choć za chwile wracam do realu..

który z ośrodków Waszym zdaniem jest wiodącym w leczeniu ZZ?.

kazdy napewno poleci ten w którym sie leczył, choć nie wszyscy są zadowoleni ze świadczonej opieki.

A może ktoś powie mi jak do takiego najleprzego ośrodka można sie dostać ...?

leczenie możesz zaplanowac w kazdym szpitalu onkologicznym, to zalezy od Ciebie. Wystarczy umówić się na wizytę do lekarza pierwszorazowego, a on już pokieruje dalej co trzeba robić, gdzie iść, żeby rozpocząć leczenie, porobić dodatkowe badania itp

raz jeszcze wszystkich pozdrawiam .... Trzymcie się Kochane Ziarenka

wiech

13.10.2008 18:31

Odpowiedz

nie mów hop, po co sie martwić na zapas:)

masz racje nie ma się co martwić na zapas ... ale jestem realistom ... za dużo innych objawów pasuje ...

Dzieki za reakcje na moja prośbę ...

ewelka

13.10.2008 18:42

Odpowiedz

O 20:31, dnia 2008-10-13 Wiech napisał(-a):

nie mów hop, po co sie martwić na zapas:)

masz racje nie ma się co martwić na zapas

:) wykryja Ci cos, o ile wykryja to wtedy bedziemy sie martwic

Dzieki za reakcje na moja prośbę ...