anna79
07.07.2008 11:09
hej ludziska witam ponownie! mam pytanko jak wygląda ten pakiet, bo miałam na szyji trzy dobrze wyczuwalne a teraz zlały się one w jeden "słup". Ostatnio miałam również poważne problemy z oddychaniem, podczas których wystepowała tachycardia serca i zaciskanie sie grdła. Lekarz rodzinny po raz pierwszy okazał się znajomością problemu bo wysłał mnie na rtg klatki, całe szczęście w środku oprócz zwapnień czysto. Dostałam inhalator rozkurczający oskrzela, pomęczyłam się z dwa tygodnie, przeszło. W międzyczasach skacze mi temp. pow. 37, ale zwykle najwięcej to 37,5. Nie chce mi się latać po tych lekarzach, nie dość że nie mam czasu to i z kasą też nie za hoho, bo każda wizyta kosztuje prywatnie, a ja już się trochę od nowego roku olatałam. I dalej nie wiem co robić i się zastanawiam czy to pakiet mi się zrobił czy nie. Po prostu głupieję. opiszczie mi proszę co to ten pakiet, bo naprawdę nie wiem czy dalej latać po lekarzach. Oczywiście duszność wytłumaczyłam sobie tym, że powiększone węzły mogły zachwiać ochronę przeciw alergenom, których ostatnio nie mało w powietrzu. Ale jak ja sobie tak wszystko będę tłumaczyć... Dzięki z góry za rady, pozdorwionka, udanego lata i zdowia, zdrowia, zdrowia!!!