Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Co to moze byc???

Autor: Kropek • 26.06.2008 20:25 • 3 odpowiedzi

Kropek

26.06.2008 20:25

Odpowiedz

Hej... Jestem 24 letnia kobieta... Od pewnego czasu odczuwam ucisk pod obiema pachami - jakbym nosila pod nimi ksiazki, odczuwam tez powiekszone wezly chlonne w okolicy szyi... Lekarz nic nie czuje pod pachami, potwierdzil za to, ze na szyi rzeczywiscie sa powiekszone. USG nie wykazuje nic, zadnych powiekszen wezlow... OB w normie, morfologia ok. Mialam swiad skory i to dosc intensywny przez pewien ca, ale ustapil, mam tez bole w kosciach, ktore nigdy wczesniej nie wystepowaly... aha i kulka na szyi, ale USG pokazuje, ze to fragment budowy szyi, bylam u onkologa, ktory mowi, ze taka pewnie mam budowe... Najbardziej doskwieraja mi bole kosci, i to uczucie napuchniecia pod pachami i na szyi.. Nie wiem co to, prosze o pomoc

KRUTEK

08.12.2008 10:30

Odpowiedz

HEJ JA TEŻ MAM POWIĘKSZONE WĘZŁY I TO NADOBOJCZYKOWE PRZESZKADZAJĄ MI BYŁAM U 2 ONKOLOGÓW I NIE MÓWIĄC O LEKARZACH RODZINNYCH WSZYSTKIE BADANIA OK LEKARZE MÓWIĄ ŻE TE WĘZŁY NIE NADAJĄ SIĘ DO POBRANIA ANI DO BIOBSJI POCHODZĘ Z OKOLIC PIOTRKOWA TRYB I CO O TYM SĄDZICIE

olllll

13.12.2008 16:05

Odpowiedz

hej. ja tez mam wrazenie takiego napuchniecie. robiłem badania krwi morfologie,ob,crp,aso wszystko wrecz wzorcowe... czy moge być spokojniejszy?

KRUTEK

22.12.2008 00:39

Odpowiedz

O 17:05, dnia 2008-12-13 olllll napisał(-a):

hej. ja tez mam wrazenie takiego napuchniecie. robiłem badania krwi morfologie,ob,crp,aso wszystko wrecz wzorcowe... czy moge być spokojniejszy?

a byłeś u lekarza i gdzie masz te węzły powiększone ja nie wiem co mam robić dałam sobie spokój skoro nikt mnie nie słucha jak będzie po mnie to wtedy każdy powie że miałam rację jak tu piszą że z zz można chodzić dość długo i nie daje znać a ja czuję się raz dobrze raz żle i nie wiem zupełnie co robić