Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Agata Mróz

Autor: Morela • 04.06.2008 14:03 • 9 odpowiedzi

Morela

04.06.2008 14:03

Odpowiedz

Agatko [*]

olga

04.06.2008 15:05

Odpowiedz

Jechałam samochodem jak usłyszałam tą wiadomość w radio. Jechałam i ryczałam!!! Dlaczego???

Morela

04.06.2008 15:43

Odpowiedz

O 17:05, dnia 2008-06-04 olga napisał(-a):

Jechałam samochodem jak usłyszałam tą wiadomość w radio. Jechałam i ryczałam!!! Dlaczego???

ja cały czas płacze smutno i

tez walcze z zz miałam juz ok wyniki a tu nagle pet na koniec leczenia cos zaswiecił i teraz zaczynam serie lamp

anetka

04.06.2008 16:01

Odpowiedz

życie - choć piękne - jednak kruche jest... A już było tak dobrze... Lilianka... Boże, ona ma dopiero 2 miesiące... I gdzie tu sprawiedliwość...

agatazz

04.06.2008 18:41

Odpowiedz

O 16:03, dnia 2008-06-04 Morela napisał(-a):

Agatko [*]

.....Boże jakie życie jest kruche!!!...nie mogę przestać płakać...mysle o Tobie Agatko...o Twojej maleńskiej córeczce..i o mojej zz..o sobie i o mojej córeczce...trudno sie z tym pogodzic....ale...

Milka

05.06.2008 06:10

Odpowiedz

tez walcze z zz miałam juz ok wyniki a tu nagle pet na koniec leczenia cos zaswiecił i teraz zaczynam serie lamp

Morelko, i ja mialam podobne doswiadczernia podczas leczenia, lampy dobija zz do konca, zobaczysz.

Glowa do gory.

I mnie jest bardzo przykro z powodu agaty Mroz:(.Niech spoczywa w pokoju.

baldi

05.06.2008 07:08

Odpowiedz
pierwszy komentarz, ktory otrzymalem na komunikatorze wczoraj "oczywiscie" oskarzal lekarzy.. tak byc NIE POWINNO.

badzmy swiadomi, ze procedura MOZE OKAZAC SIE SMIERTELNA i dokladnie jest o tym napisane takze na naszych podstronach.

wazna rzecz powiedziala dzisiaj rano Ulka Jaworska - cytat niedoslowny - "niech chorzy przez ta wiadomosc nie rezygnuja z calej procedury! niesie ona ryzyko, ale pozwolmy lekarzom nas ratowac!"..

po akcjach Ziobry z "doktorem G." spadla ilosc przeszczepow narzadow, oby teraz nagle nie okazalo sie, ze chorzy zrezygnuja z przeszczepow, bo "mozna umrzec".. mamy i tak malo osrodkow przeszczepowych, malo izolatek..

Morela

05.06.2008 16:56

Odpowiedz

O 09:08, dnia 2008-06-05 Baldi napisał(-a):

pierwszy komentarz, ktory otrzymalem na komunikatorze wczoraj "oczywiscie" oskarzal lekarzy.. tak byc NIE POWINNO.

ja tam nie oskarżam lekarzy to nie ich wina, przeciez nie sa w stanie zapewnić w 100 % ze wszytko sie uda pomyslnie

badzmy swiadomi, ze procedura MOZE OKAZAC SIE SMIERTELNA i dokladnie jest o tym napisane takze na naszych podstronach.

wazna rzecz powiedziala dzisiaj rano Ulka Jaworska - cytat niedoslowny - "niech chorzy przez ta wiadomosc nie rezygnuja z calej procedury! niesie ona ryzyko, ale pozwolmy lekarzom nas ratowac!"..

po akcjach Ziobry z "doktorem G." spadla ilosc przeszczepow narzadow, oby teraz nagle nie okazalo sie, ze chorzy zrezygnuja z przeszczepow, bo "mozna umrzec".. mamy i tak malo osrodkow przeszczepowych, malo izolatek..

gosc

05.06.2008 22:13

Odpowiedz
Filmik o Jacku, Agacie i małej Liliance..
http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=17166

Aga z Katowic

08.06.2008 14:20

Odpowiedz

O 09:08, dnia 2008-06-05 Baldi napisał(-a):

Pamiętam podobne "oskarżenia" - jak zmarla Helka...