olala
09.05.2008 21:27
Jestem z Wami tu już od około ośmiu miesięcy, od kiedy dowiedziałam się, że jestem chora na ziarnicę. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo pomogliście mi w trudnych momentach. Chciałam się podzielić z Wami moimi odczuciami na temat czepka lodowego, którego stosuje od trzeciego wlewu schematu ABVD. Nie chciałam o tym pisać wcześniej, bo nie miałam pewności czy on zadziała. Jestem po piętnastym (przedostatnim) wlewem i mam włosy, nie wiem czy jest to zasługa czepka, czy po prostu tak zareagował mój organizm... Tego nie dowiem się nigdy. Postanowiłam napisać o tym dzisiaj ponieważ jutro ma zostać wyemitowany w Faktach w TVN materiał na temat czepka lodowego. Nie mam pojęcia jak to będzie wygądało, ale opowiedziałam dziennikarzom o moich doświadzczeniach związanych z czepkiem, mając nadzieje, że może komuś w ten sposób pomogę. Mam taki czepek na własność, więc po zakończonym leczeniu mogę go komuś pożyczyć. Myślę, że może kogoś z Was zaciekawić ten materiał, zwłaszcza, że ten temat był kiedyś poruszany na forum.
Pozdrawiam Was gorąco!