Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Problem

Autor: Marti21 • 25.04.2008 20:31 • 2 odpowiedzi

Marti21

25.04.2008 20:31

Odpowiedz

Witam wszystkich bardzo serdecznie!!!mam pewien problem z ktorym borykam sie juz pewnien czas...A wiec,juz ok 8 lat temu znalazłam u siebie powiekszony wezeł chłonny podżuchwowy był malutki ale moj lekarz rodzinny zlecił mi badanie krwi ktore wyszło dobrze a puzniej usg lecz równiez wszystko było oki!!!Mniej wiecej 3-4lata temu wyczułam u siebie na szyji(w dolnej jej czesci) mała kulke przesuwalna,nie boląca choc czasami po wysiłku lekko mnie kłuła,po alkoholowych bóli tez raczej nie mam tzn ten wezeł mnie nie boli... byłam u swojej pani doktor lecz stwierdziła ze nie jest to niepokojacy wezeł,poniewaz jej zdaniem jest wielkosci ziarna pszenicy!!nie skierowała mnie na zadne badania!!!gorączki nie mam tzn od 36,3 do 37 wiec chyba w normie potów nocnych równiez innych obiawów tez raczej nie!!lecz miałam ostatnimi czasy tzn wtedy gdy naczytałam sie o obiawach,swedzenie ktore mi przechodziło gdy nie zwracałam na nie uwagi,lub po kompieli gdy skora mi sie wysuszyła!!!moze poprostu panikuje i jestem hipochądrykiem?prosze o odpowiedz

madzia1

25.04.2008 22:06

Odpowiedz

O 22:31, dnia 2008-04-25 Marti21 napisał(-a):

Witam wszystkich bardzo serdecznie!!!mam pewien problem z ktorym borykam sie juz pewnien czas...A wiec,juz ok 8 lat temu znalazłam u siebie powiekszony wezeł chłonny podżuchwowy był malutki ale moj lekarz rodzinny zlecił mi badanie krwi ktore wyszło dobrze a puzniej usg lecz równiez wszystko było oki!!!Mniej wiecej 3-4lata temu wyczułam u siebie na szyji(w dolnej jej czesci) mała kulke przesuwalna,nie boląca choc czasami po wysiłku lekko mnie kłuła,po alkoholowych bóli tez raczej nie mam tzn ten wezeł mnie nie boli... byłam u swojej pani doktor lecz stwierdziła ze nie jest to niepokojacy wezeł,poniewaz jej zdaniem jest wielkosci ziarna pszenicy!!

od 1cm kwalifikuje się węzły do leczenia...

nie skierowała mnie na zadne badania!!!

bo nie ma takiej potrzeby..

gorączki nie mam tzn od 36,3 do 37 wiec chyba w normie potów nocnych równiez innych obiawów tez raczej nie!!lecz miałam ostatnimi czasy tzn wtedy gdy naczytałam sie o obiawach,swedzenie ktore mi przechodziło gdy nie zwracałam na nie uwagi,lub po kompieli gdy skora mi sie wysuszyła!!!moze poprostu panikuje i jestem hipochądrykiem?prosze o odpowiedz

myślę, że zwyczajnie panikujesz, zdrowa jesteś więc nie doszukuj się u siebie, aż tak poważnej choroby.

Pozdrawiam M1

Marti21

25.04.2008 22:17

Odpowiedz

O 00:06, dnia 2008-04-26 Madzia1 napisał(-a):

O 22:31, dnia 2008-04-25 Marti21 napisał(-a):

Witam wszystkich bardzo serdecznie!!!mam pewien problem z ktorym borykam sie juz pewnien czas...A wiec,juz ok 8 lat temu znalazłam u siebie powiekszony wezeł chłonny podżuchwowy był malutki ale moj lekarz rodzinny zlecił mi badanie krwi ktore wyszło dobrze a puzniej usg lecz równiez wszystko było oki!!!Mniej wiecej 3-4lata temu wyczułam u siebie na szyji(w dolnej jej czesci) mała kulke przesuwalna,nie boląca choc czasami po wysiłku lekko mnie kłuła,po alkoholowych bóli tez raczej nie mam tzn ten wezeł mnie nie boli... byłam u swojej pani doktor lecz stwierdziła ze nie jest to niepokojacy wezeł,poniewaz jej zdaniem jest wielkosci ziarna pszenicy!!

od 1cm kwalifikuje się węzły do leczenia...

nie skierowała mnie na zadne badania!!!

bo nie ma takiej potrzeby..

gorączki nie mam tzn od 36,3 do 37 wiec chyba w normie potów nocnych równiez innych obiawów tez raczej nie!!lecz miałam ostatnimi czasy tzn wtedy gdy naczytałam sie o obiawach,swedzenie ktore mi przechodziło gdy nie zwracałam na nie uwagi,lub po kompieli gdy skora mi sie wysuszyła!!!moze poprostu panikuje i jestem hipochądrykiem?prosze o odpowiedz

myślę, że zwyczajnie panikujesz, zdrowa jesteś więc nie doszukuj się u siebie, aż tak poważnej choroby.

Pozdrawiam M1

Dziękuje bardzo za odpowiedz Pozdrawiam serdecznie