Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Jestem na początku walki z ziarnicą...
Komentujesz wpis użytkownika
Victorias
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:10, dnia 2008-04-23 Victorias napisał(-a): > Witaj Aniu. I reszta forumowiczów. > Ja tez jestem nowa na forum. Diagnoza zz z wycietego węzla w środpiersiu (mialam mediastinoskopie). > Dzis dostalam od lekarza stopien IIIBX, chociaz tak dokonca nie wiadomo, bo jeszcze szpik do badania wzieli - w badaniu PET wyszlo ze jest zajety (podwyzsony odczyn). > W poniedzialek mam pierwsza chemie zestawem BEACOPP eskalowany, podawac beda w ambulatorium, nie w szpitalu, bo by sie odwleklo. Z tego co widze na forum, to wiekszosc przebywala na oddziale w czasie tej chemii, wiec troche sie boje tak dochodzic na dzienny oddzial. Ale coz zrobic..w krakowie oddzial hematologii zawalony pacjentami. > Moze mial tez ktos podawana tak silna chemie ambulatoryjnie i ma doswiadczenia jak to znosil? Prosze o odzew jesli tak. Powiem ze mam niezlego cykora, bo choroba mocno zaawansowana i ta chemia chyba bardzo silna. > Fajnie ze jest takie forum, wiele sie tu dowiedzialam waznych bardzo rzeczy i wiele podtrzymujacych na duchu wypowiedzi. > Pozdrawiam wszystkich > bernadetka
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź