Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Pozostałe węzełki po leczeniu

Autor: prausik • 26.03.2008 07:43 • 2 odpowiedzi

prausik

26.03.2008 07:43

Odpowiedz

Witam Wszystkich Ziarniaków. Mam pytanie od zakończenia leczenia zauważyłem że pozostało mi na szyji kilka drobnych kulek (moze ze 4) które w dzień są prawie niewyczuwalne natowmiast rano po przebudzeniu lub tez przy drobnej infekcji są o wiele większe (ok 8mm) Chicałem zapytać czy to mogą być jakieś pozstałości po leczeniu i jest to noramalne czy tez należy się obawiać o nawrót. Moze mial ktos z Was taki przypadek. Z góry dzieki i pozdrawiam

anya8888

26.03.2008 09:11

Odpowiedz

po leczeniu moga pozostac wezełki, ale sa to zwłóknienia raczej, poza tym prawidlowa wielkosc wezla chlonnego moze osiagac do 10mm.

Kati

02.04.2008 19:54

Odpowiedz

O 08:43, dnia 2008-03-26 prausik napisał(-a):

Witam Wszystkich Ziarniaków. Mam pytanie od zakończenia leczenia zauważyłem że pozostało mi na szyji kilka drobnych kulek (moze ze 4) które w dzień są prawie niewyczuwalne natowmiast rano po przebudzeniu lub tez przy drobnej infekcji są o wiele większe (ok 8mm) Chicałem zapytać czy to mogą być jakieś pozstałości po leczeniu i jest to noramalne czy tez należy się obawiać o nawrót. Moze mial ktos z Was taki przypadek. Z góry dzieki i pozdrawiam

ja tez tak mam i nie daje mi to spokoju,jade niedlugo na badania to sie dowiem....mam nadzieje ze to nic takiego:(