Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Pytanie dotyczące lekarzy...

Autor: tinka • 09.02.2008 22:51 • 14 odpowiedzi

tinka

09.02.2008 22:51

Odpowiedz

Szukam dobrego specjalisty w dziedzinie ziarnicy dla osoby dorosłej w Poznaniu i okolicy. Osoba ta jest po chemii, przed naświetlaniem i chciała bym aby jej wyniki zobaczył jakiś dobry lekarz w tej dziedzinie. gg://3491054

grey

11.02.2008 19:16

Odpowiedz

O 23:51, dnia 2008-02-09 Tinka napisał(-a):

Szukam dobrego specjalisty w dziedzinie ziarnicy dla osoby dorosłej w Poznaniu i okolicy. Osoba ta jest po chemii, przed naświetlaniem i chciała bym aby jej wyniki zobaczył jakiś dobry lekarz w tej dziedzinie. gg://3491054

Skoro osoba ta leczyla sie w Poznaniu, to prawdopodobnie na oddziale hematologii w szpitalu klinicznym. Pracuja tam naprawde bardzo dobrzy i mili lekarze specjalisci wiec po co zadajesz na forum glupie pytania. Mysle ze to jakas prowokacja jest z twojej strony abo sie mocno nudzisz w domu...

Tinka

11.02.2008 21:10

Odpowiedz

O 20:16, dnia 2008-02-11 grey napisał(-a):

O 23:51, dnia 2008-02-09 Tinka napisał(-a):

Skoro osoba ta leczyla sie w Poznaniu, to prawdopodobnie na oddziale hematologii w szpitalu klinicznym. Pracuja tam naprawde bardzo dobrzy i mili lekarze specjalisci wiec po co zadajesz na forum glupie pytania. Mysle ze to jakas prowokacja jest z twojej strony abo sie mocno nudzisz w domu...

Jestem dorosłą osobą i korzystam z gg syna. Wiem że w klinice jest wielu dobrych specjalistów, jest i też bardzo wielu pacjentów na chemie dlatego chciałam skorzystać z prywatnego gabinetu. I miałam nadzieje że na forum znajdę jakiś kontakt. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i życzę zdrowia...

madzia1

11.02.2008 21:21

Odpowiedz

Grey czy ty masz dziś PMS? Tylko w męskim wydaniu

agatarydz

12.02.2008 07:38

Odpowiedz

Skoro osoba ta leczyla sie w Poznaniu, to prawdopodobnie na oddziale hematologii w szpitalu klinicznym. Pracuja tam naprawde bardzo dobrzy i mili lekarze specjalisci wiec po co zadajesz na forum głupie pytania. Myślę ze to jakaś prowokacja jest z twojej strony abo sie mocno nudzisz w domu...

Uważam że przesadziłeś. Widać nie tylko na tym forum ze nie wszyscy mamy zaufanie do lekarzy którzy nas leczą. Szczególnie jak się idzie na oddział dzienny i za każdym razem jest inny. Jeżeli ktoś ma potrzebę pogadania i uspokojenia się to niech sobie idzie prywatnie. Lekarz mu poświeci pewnie odrobinę więcej czasu. No i człowiek bezpieczniej się poczuje nawet jeżeli usłyszy to samo. A z mojego doświadczenia, to ja wierzyłam jednemu lekarzowi i właśnie to okazało się głupie. Następnym razem jak będziesz się nudził to skoncentruj sie na pytaniach na które znasz odpowiedz.

grey

12.02.2008 14:55

Odpowiedz

O 22:10, dnia 2008-02-11 Tinka napisał(-a):

Jestem dorosłą osobą i korzystam z gg syna. Wiem że w klinice jest wielu dobrych specjalistów, jest i też bardzo wielu pacjentów na chemie dlatego chciałam skorzystać z prywatnego gabinetu. I miałam nadzieje że na forum znajdę jakiś kontakt. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i życzę zdrowia...

A jesli tak to przepraszam jesli Cie urazilem w jakis sposob. Skoro znasz lekarzy z kliniki bo wczesniej jakis kontakt mieliscie to sobie poradzicie. Pomoglbym Ci ale niestety mam taka zasade, ze nie wymieniam na forach, w mailach, gg i wszystkich innych formach przekazu ZADNYCH informacji dotyczacych lekarzy. Z prostego powodu. Oni moga sobie tego nie zyczyc. Najlepiej z tymi wynikami zglos sie do swojego prowadzacego z kliniki. zycze zdrowi rowniez

grey

12.02.2008 14:56

Odpowiedz

O 22:21, dnia 2008-02-11 Madzia1 napisał(-a):

Grey czy ty masz dziś PMS? Tylko w męskim wydaniu

grey

12.02.2008 15:05

Odpowiedz

O 08:38, dnia 2008-02-12 agatarydz napisał(-a):

Uważam że przesadziłeś. Widać nie tylko na tym forum ze nie wszyscy mamy zaufanie do lekarzy którzy nas leczą. Szczególnie jak się idzie na oddział dzienny i za każdym razem jest inny. Jeżeli ktoś ma potrzebę pogadania i uspokojenia się to niech sobie idzie prywatnie. Lekarz mu poświeci pewnie odrobinę więcej czasu. No i człowiek bezpieczniej się poczuje nawet jeżeli usłyszy to samo. A z mojego doświadczenia, to ja wierzyłam jednemu lekarzowi i właśnie to okazało się głupie. Następnym razem jak będziesz się nudził to skoncentruj sie na pytaniach na które znasz odpowiedz.

agatarydz. To ze mnie nie lubisz to jeszcze nie powod, zeby negowac wszystko co napisze. Jesli sie nie ma zaufania do wlasnego lekarza to jest to problem. I tu mowie calkiem powaznie. Zdaje sobie sprawe, ze byc moze nie wszyscy ludzie sa idealni...ale to wszystko przeciez polega na obustronnym zaufaniu.

Tinka strasznie dziwnie sformuowala swoje pytanie wiec to mnie lekko zdziwilo. Naprawde nie jestem zlosliwy ae widze jak tu ludzie czasami prowokuja lub zadaj idiotyczne pytania. A wydaje mi sie, ze nie takie byly zalozenia tego forum. Oczywiscie moge sie mylic. Milego dnia

madzia1

12.02.2008 15:18

Odpowiedz

O 15:56, dnia 2008-02-12 grey napisał(-a):

Ja to robie wg Ciebie? POKAZ mi tylko w ktorym miejscu.

Nie wiesz, w którym miejscu? A to ciekawe.

agatarydz

12.02.2008 17:26

Odpowiedz

agatarydz. To ze mnie nie lubisz to jeszcze nie powod, zeby negowac wszystko co napisze.

agatarydz nie wie czy cię lubię bo cię nie znam. Gdybym jednak miała brać pod uwagę twoje wypowiedzi to mam spore wątpliwosci. Ja nie neguję tylko się dziwię ze mimo świadomości jak cięzko życ z ta chorobą albo obok niej sprawiasz ludziom przykrość. Mam nadzięję ze Tinka olała to co napisałeś: że głupoty. Pewnie już zapomniałeś jak bolą włosy i paznokcie ze strachu i jak szuka się pomocy mimo że wydaje się ze lekarz powinien wiedzieć wszystko. Ja wiem ze jak sie nie puka do rożnych drzwi to zanim padnie diagnoza można się przekręcić. I nie wierze ze ludzie tak ślepo ufają i poddają się leczeniu bez wątpliwości. Ja sie na przykład zastanawiałam czy mam może większe szanse za granicą. Ty nie??? A ja jesteś przed każdą kolejną chemią badany przez następnego specjalistę to nie masz dołka? A słyszysz na korytarzu ze pewnie najlepsi już wyjechali. Chwała tym co ufają bezgranicznie i jest to uzasadnione. Szczęściarze. Ja wierzę w siebie i mój rozumek, który każe szukać, pytać i walczyć z robalem. A forum jest po to żeby pytać i otrzymać odpowiedź a nie żeby usłyszeć że się głupie pytania zadaje. Ja osobiście bym ci posłała kopniaka gdybym była Tinką ale my kobiety z zasady takie łagodne. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

No i nie daj sie następnym razem sprowokować takimi bzdurami :)

tinka

12.02.2008 20:54

Odpowiedz

O 18:26, dnia 2008-02-12 agatarydz napisał(-a):

agatarydz. To ze mnie nie lubisz to jeszcze nie powod, zeby negowac wszystko co napisze.

agatarydz nie wie czy cię lubię bo cię nie znam. Gdybym jednak miała brać pod uwagę twoje wypowiedzi to mam spore wątpliwosci. Ja nie neguję tylko się dziwię ze mimo świadomości jak cięzko życ z ta chorobą albo obok niej sprawiasz ludziom przykrość. Mam nadzięję ze Tinka olała to co napisałeś: że głupoty. Pewnie już zapomniałeś jak bolą włosy i paznokcie ze strachu i jak szuka się pomocy mimo że wydaje się ze lekarz powinien wiedzieć wszystko. Ja wiem ze jak sie nie puka do rożnych drzwi to zanim padnie diagnoza można się przekręcić. I nie wierze ze ludzie tak ślepo ufają i poddają się leczeniu bez wątpliwości. Ja sie na przykład zastanawiałam czy mam może większe szanse za granicą. Ty nie??? A ja jesteś przed każdą kolejną chemią badany przez następnego specjalistę to nie masz dołka? A słyszysz na korytarzu ze pewnie najlepsi już wyjechali. Chwała tym co ufają bezgranicznie i jest to uzasadnione. Szczęściarze. Ja wierzę w siebie i mój rozumek, który każe szukać, pytać i walczyć z robalem. A forum jest po to żeby pytać i otrzymać odpowiedź a nie żeby usłyszeć że się głupie pytania zadaje. Ja osobiście bym ci posłała kopniaka gdybym była Tinką ale my kobiety z zasady takie łagodne. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

Bardzo Dziękuję za miłe sława otuchy i obronę. Być może to pytanie nie było dobrze sformułowane, ale było to pierwsze w moim życiu pytanie na forum. Ci co chcieli odczytali i zrozumieli je prawidłowo... Pozdrawiam!

grey

12.02.2008 20:54

Odpowiedz

O 16:18, dnia 2008-02-12 Madzia1 napisał(-a):

nadal nie wiem. Pokazesz mi wreszcie?

grey

12.02.2008 21:14

Odpowiedz

O 18:26, dnia 2008-02-12 agatarydz napisał(-a):

ok postaram sie.

madzia1

12.02.2008 21:26

Odpowiedz

O 21:54, dnia 2008-02-12 grey napisał(-a):

O 16:18, dnia 2008-02-12 Madzia1 napisał(-a):

nadal nie wiem. Pokazesz mi wreszcie?

Poczytaj sobie drugie forum, na którym tak szalejesz...

cziken26

31.03.2008 16:04

Odpowiedz
Witam!
Mam pytanie dotyczace dobrego onkologa we wroclawiu?Czy moze ktos wie ?
Nie mieszkam w polsce a tu gdzie jestem dluuuugo sie czeka na wizyty jakie kolwiek,a mmi wyskoczyly nowe wezelki...
Dziekuje z gory!
madzia