Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

waga

Autor: Marcin • 20.01.2008 14:23 • 8 odpowiedzi

Marcin

20.01.2008 14:23

Odpowiedz

Witam. Po tym calym leczeniu (chemia radio) zaczynam powoli wracac do formy. Tyle ze stracilem ok 10-12kg. Z apetytem srednio ale staram sie jesc jak najwiecej. Moje pytanie: czy mozna stosowacjakies ozywki ktre pomoga wrocic do normalnej wagi jesli tak to jakie?? :>

kowal83

20.01.2008 14:32

Odpowiedz

Ja po leczeniu przytyłem tyle ile Ty straciłeś. I jakoś nie mogę tego zrzucić. Chcesz trochę? :)

Marcin

20.01.2008 16:50

Odpowiedz

ml_lewon@wp.pl wyslij na maila :)

pinezka

20.01.2008 18:42

Odpowiedz

ja po chemii piłam odżywki nutri drink do kupienia w aptece za około 7 zł, mają różne smaki i pomogły mi w odzyskaniu formy, ale lepiej się skonsultuj się co do ich picia z lekarzem ponieważ jak pisze nawet na etykiecie zdrowia życzę i pozdrawiam ciepło

madzia1

20.01.2008 21:21

Odpowiedz

O 15:23, dnia 2008-01-20 Marcin napisał(-a):

Witam. Po tym calym leczeniu (chemia radio) zaczynam powoli wracac do formy. Tyle ze stracilem ok 10-12kg. Z apetytem srednio ale staram sie jesc jak najwiecej. Moje pytanie: czy mozna stosowacjakies ozywki ktre pomoga wrocic do normalnej wagi jesli tak to jakie?? :>

Jest jeszcze taki syropek CITROPEPSIN się nazywa też podobno zwiększa łaknienie.

Marcin

20.01.2008 21:50

Odpowiedz

Pilem te nutridrinki w trakcie radio bo nie moglem nic jesc:) szkoda ze ich cena jest tak wysoka bo sa naprawde fajne. Co do tego syropu to spytam w aptece o niego:) dzieki za odzew:>

aniuura19

22.01.2008 09:27

Odpowiedz

O 15:23, dnia 2008-01-20 Marcin napisał(-a):

Witam Ja mam znowu problem innej wagi mianowicie jestem ok. rok po ostatniej chemi i przytylam 7 kg ! to sie moze dziwne wydawac ze sie tym przejmuje ale zawsze wazylam te swoje 50 kg a teraz nie moge zrzucic grrr zle sie z tym czuje Myslicie ze to moze miec cos wspoolnego z leczeniem czy to raczej ze mnie pasibrzuch??? Pozdrawiam ,buziaki

jeyem

01.02.2008 18:27

Odpowiedz

Witam Ja mam znowu problem innej wagi mianowicie jestem ok. rok po ostatniej chemi i przytylam 7 kg ! to sie moze dziwne wydawac ze sie tym przejmuje ale zawsze wazylam te swoje 50 kg a teraz nie moge zrzucic grrr zle sie z tym czuje Myslicie ze to moze miec cos wspoolnego z leczeniem czy to raczej ze mnie pasibrzuch??? Pozdrawiam ,buziaki

Nie przejmuj się swoją wagą ;) bo i tak jest w normie. Ja to po leczeniu przytyłam ponad 20 kilo i nie uważam się za jakiegoś super pasibrzucha ;) i tez nie mogę się ich pozbyć. także co by nie było trzeba się przyzwyczaić że jest "nas" więcej

madzia1

01.02.2008 19:14

Odpowiedz

O 10:27, dnia 2008-01-22 aniuura19 napisał(-a):

Nie tylko ty się tym przejmujesz bo ja non stop bezskutecznie z tym walczę - może dlatego, że boje się przegiąć? Kiedyś przed chorobą potrafiłam się drastycznie odchudzać teraz włącza mi się światełko i myślę o tym, żeby w którymś momencie nie przegiąć. Ostro poćwiczyć sie nie da, bo serducho zaraz wali jak oszalałe - pozostaje pływanie i pilates, i one też są skuteczne tylko trzeba być systematycznym i wystarczy dieta MŻ :D Pozdrawiam cieplutko!!!