Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Pet w Bydgoszczy

Autor: stasia • 18.01.2008 07:33 • 6 odpowiedzi

stasia

18.01.2008 07:33

Odpowiedz

Witam mój mąż leczy się w Warszawie i dostał skierowanie na PET do Bydgoszczy mimo, że mieszkamy 60 km od Gliwic- nie dał sie uprosić- trudno. Ale trzeba tam teraz jakoś dojechac i jak zwykle proszę was o pomoc. Jak tam dojechać jeżeli pojedziemy pociągiem tzn na jakiej stacji wysiąść i jakim autobusem dojechać ? Ile czeka się na badanie godzinę, czy dłużej? No i ile ogólnie czeka sie na badanie miesiąc czy tygodnie? Pozdrawiam

Robi

18.01.2008 14:09

Odpowiedz

Nie mam pojecia dlaczego tam go skierowali ja mieszkam w Czestochowie poszedlem do lekarza i poprosilem o skierowanie na PET dostalem do Gliwic i czekasie tutaj tylko 2 tygodnie.

angie5

18.01.2008 15:18

Odpowiedz

O 08:33, dnia 2008-01-18 stasia napisał(-a):

Witam mój mąż leczy się w Warszawie i dostał skierowanie na PET do Bydgoszczy Jak tam dojechać jeżeli pojedziemy pociągiem tzn na jakiej stacji wysiąść i jakim autobusem dojechać ? Ile czeka się na badanie godzinę, czy dłużej? No i ile ogólnie czeka sie na badanie miesiąc czy tygodnie? Pozdrawiam

Hej,ja mieszkam w Polkowicach jakieś 80km od Wrocławia,ja równiez dostałam skierowanie na Pecika do Bydgoszczy(w zbliżonym terminie byłam u kuzynki na weselu wiec upiekłam dwie pieczenie na jednym roznie:))) jeżeli chodzi o dojazd to nic Ci na ten temat nie powiem,jechałam samochodem,jężeli chodzi o czekanie to...ja nie czekałam dlugo jakioś do 2 m-cy,ale z tego co wiem to róznie to bywa,jeżeli chodzi o samo badanie to masz umówiona godzine badania ale wiadomo może sie ono przesunąc-cierpliwości panie pielęgniarki są miłe wiec ne jest tak źle.Wynik możesz odebrac juz bodajże nastepnego dnia ewentualnie wysyłają pod wskazany adres.Trzymam kciuki za pomyślnosc wyników

dzidka

18.01.2008 15:52

Odpowiedz

O 08:33, dnia 2008-01-18 stasia napisał(-a):

Witam mój mąż leczy się w Warszawie i dostał skierowanie na >PET do Bydgoszczy mimo, że mieszkamy 60 km od Gliwic- nie dał >sie uprosić- trudno.

W sumie, gdyby o mnie chodziło cieszyłabym się, że w Bydgoszczy. Moja prowadząca powiedziała, że PET w Bydgoszczy jest lepszy(dokładniejszy?) niż w Gliwicach, jeśli chodzi o chłoniaki, w szczególności zz. Nie pytaj czemu, nie ciągnęłam tematu, bo mnie na razie nie chcą wysłać. Sama byłam zaskoczona, bo myślałam, że to bez różnicy i ucieszyłam się, że w razie czego będę miała bliżej. Jednak gdyby zaistniała u mnie konieczność badania PET, wiem że wyślą mnie właśnie do Bydgoszczy.

Pozdrawiam

m

anya8888

18.01.2008 16:47

Odpowiedz

Jesli chodzi o dojazd do Bydgoszczy to najlepiej wysiasc na peronie Bydgoszcz Leśna i stamtad wziasc taksowke lub pojechac autobusem miejskim w kierunku na Fordon (osiedle oddalone od miasta gdzie znajduje sie wlasnie PET)pozdrawiam:)

bdg

18.01.2008 16:49

Odpowiedz

Ale trzeba tam teraz jakoś dojechac i jak zwykle proszę was o pomoc. Jak tam dojechać jeżeli pojedziemy pociągiem tzn na jakiej stacji wysiąść i jakim autobusem dojechać ? >

witam, Centrum Onkologii jest w dzielnicy Fordon, więc broń Boże nie wysiadajacie na stacji bydgoszz główna bo to bardzo daleko. wysiądzcie na stacji bydgoszcz wschod - to jest bodajze pierwsza stacja w bydgoszczy, a stamtad propnuje wziac taksowke, to niedaleko a autobusu tam nie znajdziecie...pozdrawiam i powodzenia

stasia

20.01.2008 16:44

Odpowiedz

Witam dziękuję wszystkim za odzew. Mąż ma Peta już 25 w piątek ...więc tydzień lub dwa do całej prawdy ...sama nie wiem gdyby nie ten problem z oddychaniem i częste pocenie sie ...boję się ...pozdrawiam Stasia