Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
Ania
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:36, dnia 2011-12-04 Ania napisał(-a): > witam, > tydzien temu pojawil sie u mnie pierwszy guzek przy zuchwie, dzien pozniej kolejny przy uchu, ale nie na szyi tylko tak jakby w okolicach policzka. od wczoraj wyczuwam trzeci guzek zaraz przy tym pierwszym. wszytskie sa twarde i nieruchome. Od jakis 2 tyg mam kaszel, ale zadnego kataru, temperatury itd. Dodatkowo, nie wiem czy to moze miec z tym zwiazek od mniej wiecej poltora tygodnia mam takie dziwne mrowienie / laskotanie na glowie (nie na calej tylko w konkretnym obszarze). Na poczatku myslalam, ze to wszawica, ponewaz pracuje w szkole i akurat u nas panowala, ale to nie bylo swedzenie tylko takie wlasnie dziwne laskotanie. Do tej pory to nie ustalo, teraz mam obolala skore w tym miejscu od drapania, bo za kazdym razem keidy czuje to laskotanie wydaje mi sie, ze cos mi po tej glowie chodzi i probuje to 'sciagnac'. Wszy to na pewno nie sa. Oczuwalam tez dziwne swedzenie na twarzy, ale mam wrazenie, ze nieco ustalo. Jestem po morfologii z rozmazem, jutro odbieram wynik i ide znowu do rodzinnego. czy takie badanie pokaze czy cos sie dzieje? Czy powinnam sie domagac u lekarza jakis badan bo ostatnio troche o zbagatelizowal, szczegolnie to mrowienie na glowie. > pozdrawiam, > Ania
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź