Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
Asienka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:39, dnia 2010-12-11 Asienka napisał(-a): > Witam mam taki kłopot w zasadzie we wrześniu przechodziłam paskuną angine znosiłam to naprawde kiepsko 10 dni antybiotyku i dopiero poprawa, przy tym wyszło mi sporo węzłów na szyi2 były takie większe reszta taka malutkaangina ustała a węzły nie, zaczął mnie bolec ząb poszłam do stomatologa który powiedział że nic tam nie ma więc poszłam do innego w końcu na 3 wizycie zaglądnął do zęba ale w tym czasie po obu stronach pod samą szczęką wyszły mi 2 węzły dentysta uparł się że będzie leczy,ł tego zęba ale nic z tego do końca listopada mnie męczył chwilami płakałam z b ólu a on mówił że ząb jest zdrowy przy tym zjadłam 2 opakowania dalacinu:( poszłam do innedo dentysty w tym czaqsie wezly z szyi zeszly sa tylko delikatnie wyczuwalne a wczesniej były ogromne:( ten drugi dentysta powiedział że było tam wielkie zapalenie miazgi ale przy wyrwania uszkodził mi kośc która teraz jest jakby "poszarpana" mam czekac aż to się zagoi tylko że węzły z szyi zeszły a te pod szczęką nie są mniejsze ale są:( karzą mi czekac a to już 3 tygodnie prawie:( nie wiem czy to faktycznie może byc od tego zęba? na dodatek teraz boli mnie inny ząb:( a do tego wczoraj wyszedł mi węzeł w pachwinie nagle i wczoraj bolał przy dotykaniu dzisiaj jakby mniej proszę Was o radę bo oszaleję!!!!!!!!!!!!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź