Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
anna79
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 12:43, dnia 2009-10-21 anna79 napisał(-a): > CZeść ludziska, dawno tu nie byłam, a w między czasie miałam kilka maili od niektórych z Was. Postanowiłam więc, że napiszę jak wygląda u mnie stan węzłów i zdrowia. Otóż żyję, dobrze wyglądam. Nie latam jednak do lekarzy bo po tej ganianinie w 208 mam ich trochę dość. Przeszłam nad tym wszystkim do porzadku dziennego, ale męczy mnie parę rzeczy. Moja babcia którą widzę ok. dwa razy w m-cu mówi mi że źle wyglądam. A węzły jak były tak są,tzn. przeważnie nie są większe, oprócz...no właśnie, nie podobają mi się węzły po prawej strony szyji. Tzn. kiedyś były to dobrze wyczuwalne trzy podłużne węzły, teraz z tych trzech węzłów zrobił się jakby jeden duży węzeł z kilkoma mniejszymi jakby kulkami na nim. Mam też dziwne i nieuzasadnione napady kaszlu, suchego męczącego, tak jabym chciała coś wykrztusić, a po zastosowaniu syropu, nic mi się nie odrywa, tylko aż mnie w klatce piersiowej boli. Kaszel ten trwa kilka tygodni, potem przestaje, za jakiś czas znowu. Nie palę, no chyba że to bierne palenie tak wychodzi. SKóra czasem mnie swędzi, ale nie są to napady strasznego świądu. No i dziwna sprawa z alkoholem, po którym nie zawsze, a czasami przeszywa mnie ból szczególnie na tej stronie szyji, gdzie te węzły wyjątkowo mi się nie podobają. Kreci mi sięteż częśto w głowei, ale to akurat przypisuję niskiemu ciśnieniu, chyba. No i znowu mam do Was pytanie, a właściwie dwa: > 1. czy po alkoholu zawsze bolą te węzły? > 2. jak długo można chodzić z powiększonymi węzłami, aż w końcu okazuje się że to jednak zz? > dzięki tym, którzy odpowiedzą, sorki dla tych, których znowu męczę. Nie mniej jednak serdecznie pozdrawiam zarówno tych piewrszych jak i drugich.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź