Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
Luna
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 22:16, dnia 2009-01-27 Luna napisał(-a): > > O 23:37, dnia 2009-01-26 Agunia napisał(-a): > > ...zrobił mi się twardy, bezbolesny guzek, nie przeszkadzał mi on w niczym przez ten czas ale ostatnio zaniepokoiłam się bo mi to urosło i nie jest kuleczką, lecz bardziej czymś jajowatym, nadal twardym i bezbolesnym. 2 miesiące temu zgłosiłam się do lekarza z ogólnym poczuciem zmęczenia, sennością i ciągłym stanem podgorączkowym wieczorami (37-37,5)nie mówiłam wtedy nic o guzku... > Agunia, czy mam rozumiec, ze zaden lekarz nie widzial Twojego guzka ? Nie piszesz nic o rozmiarach Twojego wezla, a to jest dosc istotne. > Moj wezel byl rowniez bezbolesny, twardy, ksztaltem przypominajacy fasole. Nie mialam zbyt jaskrawych objawow zz, z tego co pamietam to bylo przede wszystkim poczucie ciaglego zmeczenia. Dignoze postawiono po osmiu miesiacach poszukiwan i to wylacznie na podstawie biopsji wezla, ktorego wycieto w calosci (wczesniejsza biopsja fragmentowa nie dala jednoznacznej odpowiedzi). Pisze to, aby Cie przestrzec przed niepotrzebnym marnowaniem czasu, zajmij sie swoim wezlem, aby wykluczyc najgorsze. Pozdrawiam cieplo i zycze zdrowka.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź