Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
Agunia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 22:37, dnia 2009-01-26 Agunia napisał(-a): > Witam!Zajrzałam na tą stronkę dopiero dziś, choć wydaje mi się, że powinnam dawno temu. Na pewno ponad rok temu może półtora roku pod uchem w okolicy węzła chłonnego zrobił mi się twardy, bezbolesny guzek, nie przeszkadzał mi on w niczym przez ten czas ale ostatnio zaniepokoiłam się bo mi to urosło i nie jest kuleczką, lecz bardziej czymś jajowatym, nadal twardym i bezbolesnym. 2 miesiące temu zgłosiłam się do lekarza z ogólnym poczuciem zmęczenia, sennością i ciągłym stanem podgorączkowym wieczorami (37-37,5)nie mówiłam wtedy nic o guzku, podejrzewano niedoczynność tarczycy, zrobiono mi badania krwi (wszystko w normie)okazało się że to nie to i powiedziano mi, że widocznie tak mam i żadnych innych badań robić nie trzeba. Nie pokoi mnie też to pocenie nocne, bo taki objaw również mam.Dziś zajrzałam na różne strony na temat powiększonych węzłów chłonnych i chyba jednak jutro pójdę znów do lekarza, choć wierzę że nic mi nie jest.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź