Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
janek
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:22, dnia 2008-11-30 janek napisał(-a): > hej ania!! powiem Ci ze od roku bolą mnie węzły (żuchwilwe, pod pachami, szyjne obojczykowe) na zmiane. te bóle zaczeły sie po bardzo mocnych antybiotykach które musiałem przyjac. > Byłem u lekarza jakies 10 miesicecy temu jak mnie zaczely bolec wezły, zbadał i powiedział ze sa normalnych rozmiarów. > nie robilem sobie zadnych badan poza badaniami krwi króre wyszły rewelacyjnie. ogólnie nie mam czasu zeby latac po lekarzach i zamartwiac sie tym co ze man jest - w ten sposób mozna popasc w hipochondrie. Nie wiem jakie antybiotyki maja wpływ na wezły ale rok temu cos mi sie znimi popsyło :) pewnie wkoncu znowu sie wybiiore kontrolnie do lekarza. Ale tak wogóle to tylko napisałem tutaj ze względu na Ciebie widze ze czesto chorujesz i bierzesz antybiotyki. Masz wyjalowiony orgamizm od tych swinstw juz mozesz nie potrafic sie bronic od zwyklych przeziebien. uwazaj na grzyby poczytaj sobie o candidia albicans tylko zeby bo znowu nie wpedzioło ciebie w jakies niepotzrebane zakłopotanie :) jezli bedziesz miala ochote o tym pogadac indywidualnie to napisz na maila mich00000@o2.pl > pozdrawiam > janek
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź