Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
Paula
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:30, dnia 2008-06-07 Paula napisał(-a): > No i teraz to pytanie: czy u kogoś podobnie nie było gorączek (pow 37)tylko takie stany gorączkowe i czy powinnam powiedzieć o tym lekarzowi? > Witam. U mnie było podobnie. Rano temperatura nie rzadko wynosiła nawet 35 stopni a w ciągu dnia podnosiła się do 37 - 37,2 - 37,3. Kiedy zauważyłam te wahania temperatury mierzyłam ją często i największy wynik jaki zanotowałam to było 37,5 i zdarzyło sie to tylko raz. Oczywiście powiedziałam o tym mojemu lekarzowi domowemu ale ten zrobił ze mnie hipochondryka i kazał mi mierzyć temp. przy nim. Jako, że była to wczesna godzinna ranna i nie miałam temp. powiedział mi żebym nie szukała sobie chorób i cieszyła się życiem. Około 2 miesiące później wykryto guza w śródpiersiu, który mierzył 10 cm. Nie piszę tego by Cię straszyć ale uczulić na lekarzy, bo czasami zdarzają się po prostu tacy, którym nie warto wierzyć. Najlepiej sprawę wyjaśnić do końca, by wiedzieć na czym się stoi. Życzę zdrówka i pozdrawiam.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź