Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
alex
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:00, dnia 2008-05-29 alex napisał(-a): > > O 13:35, dnia 2008-01-08 anna79 napisał(-a): > > Proszę o pomoc. Od około dwóch tygodni miałam powięszkone 2 węzłu obojczykowy i pachwinowy. Teraz mam powiększone około żychwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach, czyli te które mogę wyczuć. Nic mi nie jest nic mnie mnie boli, węzły także. > > Wyniki krwi: > > OB 8/18mm, HGB 10,6 g/DL, RBC 3,71 10^6/uL, HCT 31,2%, WBC 4,8 10^3/uL, PLT 21110^3/uL, MPV 7,0 fl, MCV 84 fL, MCH 29Pg, MCHC 34,0 g/Dl, LYM% 40%, MID% 8%, GRA% 52% > > Zdjęcie klatki piersiowej zdaniem lekarza rodzinnego okoprócz widocznych zwapnień (po jakimś zapaleniu opłucnej???nie przechodziłam). Dostałam antybiotyk mam się zgłosić po 10 dniach w celu sprawdzenia czy węzły się zmniejszyły. > > I teraz nie wiem., bo nie uspokaja mnie to ani trochę. Ostatnio szybko się męczę. Szybki spacer, wejście po schodach kończą się brakiem oddechu. Jak czytam to o czym piszecie to się podłamuję. proszę doradźcie coś, gdzie mam udzerzyć będę wdzięczna. życzę zdrówka najwięcej ile się da > a badanie na HIV robiłaś?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź