Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
anna79
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:02, dnia 2008-05-19 anna79 napisał(-a): > hej ludziska, w kwietniu byłam u chirurga-onkologa od 9 dostałam się po 14. Lekarz bardzo szybko zbadała moje węzły i nie podobał się jej z jednej strony pod pachą, chciała robić biopsję, ale prawdopodobnie ponieważ było jeszcze tylko pół godziny do zamknięcia gabinetu a w poczekalni było jeszcze ok 20 osób to mam wrażenie że zostałam olana (służba zdrowia :-( . Kazała mi zgłosić się za pół roku nie myśleć o tym, ale przed wyjściem jeszcze raz zbadała ten pod pachą i jeszcze raz zastanawiał sie czy aby przypadkiem biopsji nie zrobić. > I co i nic. Nie miałam czasu nawet o tym myśleć, praca, komunia dziecka. Niby nic mi nie jest. W lutym zgubiłam nagle 2 kg, ale już jest ok. Opad niby też sie obniżył. w miarę dobrze sie czuję. I w zasadzie dałam sobie spokój. tylko że moi przyjaciele się na mnie drą i mąż też, że nic z tym nie robię, że nie ide do innego lekarza. A ja mam po prostu uraz po ostatniej wizycie w przychodni a właściwie poczekalni onkologicznej. co się na słuchałam to aż się popłakałam. Ludziska powiedzcie to już praktycznie pół roku z tymi węzłami czy ktokolwiek z was tak długo sie z tym męczył i nic mu po prostu nie było??? Czy tego typu choróbska są tak podstępne i sie tak długo rozwijają? Hematolog z Lublina po tym jak mu przez telefon przeczytałam usg i wymiary powiedział że musi być histopatologincze wycięcie węzła i to już dawno powinno być zrobione. Lekarz rodzinny również jak mnie ostatnio zobaczył był zdziwiony że tego węzła mi nie wycięto. co ja mam dalej robić. Martwić sie czy nie, znowu latać po lekarzach. Nie bardzo mam na to czas. Jestem głównym żywicielem mojej kochanej rodzinki, a na działalności zwolnienie mało opłacalne jest. POMOCY
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź