Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne podżuchwowe, obojczykowe, pod pachami i w pachwinach??
Komentujesz wpis użytkownika
anna79
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 23:21, dnia 2008-02-11 anna79 napisał(-a): > dzięki wszystkim, nie wiem dalej co robić, wysłano mnie na badania na toksoplazmozę i cytomegalię, nie dano mi skierowania na rozszerzone badania krwi, do przychodni nie mam zdrowia już chodzić, te węzły jak są tak są, a ja przeszłam nad tym do porządku dziennego i przez cały dzień staram się nie myśleć, bo przecież dobrze się czuję, ale wieczorem gdy sprawdzę czy dalej jest tak samo znowu odchodzę od zmysłów. Najbardziej denerwuje mnie ten węzeł pod lewą pachą, czuję się jakbym miała kamienia, szczególnie gdy w tej ręce coś niosę. Ostatnio nawet mąż kupił mi wino, a ja piłam tylko dlatego żeby sprawdzić czy po alkoholu będą mnie bolały, i nic. Powiedzcie mi proszę czy to dobry znak, czy zawsze po alkoholu bolą w przypadku ziarnicy, czy ziarnica może przebiegać zupełnie bezobjawowo? to już dwa m-ce z tymi węzłami, leczenie antybiotykowe, przeciwzapalne, nawet przeciwrzybiczne i nic. A w pachwinie ten węzeł zrobił się bardzo twardy i już się tak nie przesuwa, jak na początku. mam dość lekarzy rodzinnych, żaden mówi że nie powinno tak być ale jednocześnie nic z tym nic nie robią. No ale w końcu dostałam żelazo, bo jeden mądry stwierdził że nie nadrobię rej hemoglobiny warzywkami i czerwonym mięskiem. Tylko co z tego, po 3 dniach brania zelaza zaczęłam wymiotować jak kot. O co tu chodzi.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź