lukasz
06.11.2007 14:09
Witam wszystkich serdecznie.Na poczatku chcialem wszystkim ziarniakom pogratulowac odwagi i woli walki z ta choroba,naprawde was podziwiam.Nie przez przypadek trafilem na ta strone,rownierz szukam informacji na temat zz,u mnie nie stwierdzono jeszcze niczego konkretnego,choc wyniki niemam dobre,krew odbiega od normy,powiekszony wezel chlonny w srodpiersiu itd.Mam pytanie czytajac wasze wypowiedzi odnosze takie wrazenie ze wasza chorobe wykryto jakby natychmiast,tak bez problemu,czy mieliscie jakies konkretne objawy wczesniej-dolegliwosci?ja juz od ponad 10 miesiecy wlucze sie po lekarzach i jeszcze nie postawili zadnej konkretnej diagnozy,choc podstawowe dolegliwosci dotyczace zz,lub chloniaka niestety mam,ale do tego dochodzi jeszcze mnostwo innych objawow,ktore nie sa wymienione na tym forum.Niestety mieszkam w niemczech i trudno kogo kolwiek spytac o porade lub porozmawiac na ten temat a lekarze jakby ich nie interesowalo to wszystko,podchodza tak powoli do tego ze nie wiadomo ile szansy na leczenie mi zostalo. Bardzo prosil bym o odpowiedz.