dzik81
06.11.2007 13:28
u mnie cos sie dzieje nie tak od lutego do tej pory odwiedzilem lekarza domowego ze sto razy w tym roku,w maju trafilem do szpitala,mysleli ze mam problemy ze sercem ale bylo ok,wtedy mi tez zrobili RTG pluc,RTG kregoslupa,i jakies tam jeszcze badania krwi,wypuscili mnie powiedzieli ze jest ok,i to pewnie przez depresja wiosenna,jakies dwa miesiace pozniej zrobilem kolejne badanie krwi,wyniki odbiegaly od normy bo lymfocyty byly za niskie(16,5),hemoglobina troszke podwyzona(pewnie przez papierosy)no i znowu lekarz domowy jego odpowiedz?To pewnie przez depresje???lekarze mysla ze mlodzi ludzie nie moga chorowac,no coz w koncu trafilem do hematologa po dlugim,dlugim czasie,zrobil CT klatki piersiowej,- wynik prawdopodobnie powiekszony wezel chlonny o wym.1,9cm, jeszcze jakby male liczne ziarna piachu na plucach,oprucz tego mam bole w klatce piersiowej,dusznosci,kaszel bole glowy,zatok choc sa czyste,czesto uczucie puchniecia szyji,bole uszu,oczu,zapalenie jamy ustnej(jak u dziecka malego)chrypka,jeszcze odbija mi sie caly czas powietrzem jakby,i ogolnie oslabiony jestem okropnie, ja juz nie wiem w srode mam wizyte u hematologa ale wiem ze nie bedzie to przyjemna wizyta ale kiedys musi sie to skonczyc ja poprostu chce wiedziec co jest grane,bo tak dalej nie mozna,to juz tak dlugo trwa. mial ktos cos podobnego jesli chodzi o objawy?.prosze o odpowiedz.sory za bledy.