Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Proszę o interpretację USG węzłów chłonnych
Komentujesz wpis użytkownika
marcia_haha
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 09:00, dnia 2008-01-11 marcia_haha napisał(-a): > hej, mam pytanko jak stwierdziłeś że masz powiększoną wątrobę??? bo mi też się tak wydaje, czuje cos brzuchu w okolicach pępka, ale tak bardziej promieniuje na prawa strone, nie jakis straszny ból, ale takie dziwne uczucie. no poza tym to oczywiście wszystko zaczęło się od poweikszenia wezłów na szyi, tzn. wyczułam po lewej stronie takie dwie kuleczki i jeszcze jedna koło ucha. było leczenie antybiotykami, nic nie pomogło. mam skierowanie na usg brzucha, ale najblizszy termin ustaliłam dopiero na 7 lutego. teraz 22 stycznia ide do poradni chorób zakaźnych bo możliwe ze to toksoplazmoza. pod koniec grudnia zrobiłam tomografie komputerowa klatki piersiowej bo wczesniej wyszlo mi cos nie tak na rtg z lewym płucem. wyniku tej tomografi jeszcze nie mam. mam również skierowanie na wyciecie wezła chłonnego do badan. co jeszcze mogę zrobić, gdzie isc?? u onkologa na razie nie byłam, bo wydaje mi sie ze bez zbadania tego wezła to chyba nie ma sensu?? doradźcie cos??
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź