Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

ból głowy w okolicach zatok po leczenu zz

Autor: Karola • 25.10.2007 09:54 • 1 odpowiedzi

Karola

25.10.2007 09:54

Odpowiedz
Witam gorąco;
3 latka minęło odkąd jestem w remisji po zz II st,
przeżyłam chemioterapię i radioterapię,
objawami, które mnie niepokoją jest utrzymujący się od wiosny ból głowy w okolicach zatok - czoło, wydawało mi się, że to zatoki, zbadałam u laryngologa (dla upewnienia u 2), miałam robione zdjęcia zatok - wynik - zatoki zdrowe, książkowo prawidłowe, stąd moje pytanie: CZY KTOŚ Z RODZINKI ZIARNIAKÓW MIAŁ/ MA PODOBNE DOLEGLIWOŚCI???
bardzo proszę - podzielcie się doswiadczeniem...moje domysły to albo reakcja po naświetlaniach, albo sprawy alergiczne, jednak zanim zacznę chodzić na testy (do czego nie mam przekonania) proszę wypowiedzcie się na ten temat/
pozdrawiam serdecznie, zdrówka życzę, Karola

Binka

25.10.2007 13:09

Odpowiedz

O 11:54, dnia 2007-10-25 Karola napisał(-a):

Witam gorąco;

3 latka minęło odkąd jestem w remisji po zz II st,

przeżyłam chemioterapię i radioterapię,

objawami, które mnie niepokoją jest utrzymujący się od wiosny ból głowy w okolicach zatok - czoło, wydawało mi się, że to zatoki, zbadałam u laryngologa (dla upewnienia u 2), miałam robione zdjęcia zatok - wynik - zatoki zdrowe, książkowo prawidłowe, stąd moje pytanie: CZY KTOŚ Z RODZINKI ZIARNIAKÓW MIAŁ/ MA PODOBNE DOLEGLIWOŚCI???

bardzo proszę - podzielcie się doswiadczeniem...moje domysły to albo reakcja po naświetlaniach, albo sprawy alergiczne, jednak zanim zacznę chodzić na testy (do czego nie mam przekonania) proszę wypowiedzcie się na ten temat/

pozdrawiam serdecznie, zdrówka życzę, Karola

Hey :)

Czytając Twoją wypowiedź czułam się jakby było to o mnie.Bardzo często boli mnie głowa (zatoki?!) Z początku zdarzało sie to bardzo często,praktycznie każdego dnia.Teraz na szczęście pojawia się tylko gdy jestem przeziębiona,ale jest to mniejszy ból niż wcześniej.Mam nadzieję że to jakiś skutek po leczeniu i wkrótce samo przejdzie :) Buziaki :*)