Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Niepokojący stan po remisji

Autor: Kube • 23.10.2007 10:54 • 2 odpowiedzi

Kube

23.10.2007 10:54

Odpowiedz
Witam Was,
Mam pytanie, niestety jak większość z Was musiałem borykać się
z tą chobą. Maiłem VI stopień leczony 8 x B-DOPA, z zajęciem śródpiersia i naciekami na płuca. Leczenie skończyłem 22 czerwca 07. Jednak wciąż mam podwyższoną temp. (od 36.6 - 37),
do tego poty po jakimkolwiek wysiłku czy stresie. Nie pocę się jednak w nocy. Badania TK na razie ok, czeka mnie teraz PET. Z każdym dniem stresuję się coraz bardziej. Liczę na podpowiedź osoby, która też była w podobnej sytuacji. Najlepiej na podany mail. Dodam tylko, że mam 23 lata. Pozdrawiam życząc zdrowia i silnej woli.

Kuba

baldi

25.10.2007 15:41

Odpowiedz
masz byc zdrowy i koniec!!

Mariusz_25

25.10.2007 23:30

Odpowiedz

O 12:54, dnia 2007-10-23 Kube napisał(-a):

Witam Was,

Mam pytanie, niestety jak większość z Was musiałem borykać się

z tą chobą. Maiłem VI stopień leczony 8 x B-DOPA, z zajęciem śródpiersia i naciekami na płuca. Leczenie skończyłem 22 czerwca 07. Jednak wciąż mam podwyższoną temp. (od 36.6 - 37),

do tego poty po jakimkolwiek wysiłku czy stresie. Nie pocę się jednak w nocy. Badania TK na razie ok, czeka mnie teraz PET. Z każdym dniem stresuję się coraz bardziej. Liczę na podpowiedź osoby, która też była w podobnej sytuacji. Najlepiej na podany mail. Dodam tylko, że mam 23 lata. Pozdrawiam życząc zdrowia i silnej woli.

Kuba

Ja mialem III stopien, też w śródpiersiu i płucach, leczenie u mnie to 6 kursów - 12xabvd, 11 czerwca ostatni raz. Od tamtej pory 2 razy CT, raz USG i PET w Gliwicach. Przed kazdym badaniem stresy to chyba norma. Temperatura do 37 to nic nadzwyczajnego, zdrowi ludzie tez tak maja czasami. Nie martw sie bedzie wszystko dobrze. Ja mialem kiepskie wyniki CT i dopiero na PET wyszlo ze jest ok (czytaj moj watek 12xabvd i niejednoznaczny wynik ct). Ty masz dobre CT to i PET bedzie ok. Nie ma co sie lamac. Nadzieja i wiara to podstawa.