Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

dojazd do CO W-wa

Autor: netka • 20.10.2007 18:13 • 7 odpowiedzi

netka

20.10.2007 18:13

Odpowiedz

Pytanie trochę nietypowe,którym autobusem najlepiej dojechać z Dworca Centralnego do CO na Ursynowie, i na którym przystanku wysiąść, jak dojść do tej głównej rejestracji? - pierwszy raz jedziemy tam na konsultacje i "zapisanie" na przeszczep. Dzięki

Dorta

20.10.2007 21:34

Odpowiedz

O 20:13, dnia 2007-10-20 netka napisał(-a):

Pytanie trochę nietypowe,którym autobusem najlepiej dojechać z Dworca Centralnego do CO na Ursynowie, NAJLEPIEJ autobusem 505 z centralnego wyjści obok kas,na którym przystanku wysiąść będzie na tablicy bocznej zaznaczony przystanek centrum onkologii,dalej ludziska poprowadzą bo sporo wysiada .Pomyślności.

baldi

22.10.2007 10:53

Odpowiedz
505 - spod centralnego wysiasc na przystanku "centrum onkologii"
504 - z przystanku "dw.centralny", ale na ulicy Jana Pawla II, tez wysiadka na przystanku "centrum onkologii".

budynek widac z przystanku (nalezy cofnac sie przechodzac przez skrzyzowanie.

Domin

23.10.2007 11:07

Odpowiedz

A ja mam pytanie do warszawiaków jak dojechać z Dworca Zachodniego do CO? Wiem, że kiedyś można się było dostać autobusem 136, ale słyszałem, że zmieniono trochę trasę dla tej lini. Byłbym wdzięczny za pomoc bo niedługo wybieram się do W-wy i nie uśmiecha mi się podróżowanie po całym mieście taksówką. Pozdro

netka

25.10.2007 10:55

Odpowiedz

Już wróciłyśmy, tylko 505 ma akurat zmienioną trasę - nie odjeżdza i nie przyjeżdza do dworca, ale 504 jak najbardziej.

O 12:53, dnia 2007-10-22 Baldi napisał(-a):

505 - spod centralnego wysiasc na przystanku "centrum onkologii"

504 - z przystanku "dw.centralny", ale na ulicy Jana Pawla II, tez wysiadka na przystanku "centrum onkologii".

budynek widac z przystanku (nalezy cofnac sie przechodzac przez skrzyzowanie.

baldi

25.10.2007 15:58

Odpowiedz
racja, linie 136 zmodernizowano i ten wycieczkowy autobus juz nie dojezdza. taksowski za drogie.

najlepiej cofnac sie i podjechac czymkolwiek na PL.ZAWISZY (jezdzi 5 autobusow; ewentualnie z buta 12 min. w kierunku Centralnego) i stamtad wziac 504 (przystanek na ul. Raszyńskiej), ktory zatrzymuje sie bezposrednio pod CO-I.

najlepiej jednak wziac metro, smignac na przystanek STOKLOSY i jesli ktos zna choc troche topografie to szybko trafi do CO-I.

Dorta

25.10.2007 18:03

Odpowiedz
Autobus136 nadal kursuje .lecz z dworca zachodniego należy dojść do al.Prymasa Tysiąc lecia ,jest to kawałek
od dworca,zobacz rozkład jazdy na ZTM Warszawa.Zamiast do Blu City jedzie na Młynów .Właśnie dziś przyjechałam do szpitala na Ursynów ,mieszkam na Woli.W moim szpitalu pacjęci mają bezpłatny dostęp do internetu za darmo

Dorta

25.10.2007 18:07

Odpowiedz

O 20:03, dnia 2007-10-25 Dorta napisał(-a):

Autobus136 nadal kursuje .lecz z dworca zachodniego należy dojść do al.Prymasa Tysiąc lecia ,jest to kawałek

od dworca,zobacz rozkład jazdy na ZTM Warszawa.Zamiast do Blu City jedzie na Młynów .Właśnie dziś przyjechałam do szpitala na Ursynów ,mieszkam na Woli.W moim szpitalu pacjęci mają bezpłatny dostęp do internetu za darmo .

Przystanek na który musisz iśc jest na Rondzie zesłańców syberyjskich ,kierunek Natolin